Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tap
KIL gikk på et nytt bortetap da de gjestet Sandefjord søndag kveld.  


Frode Birkeland var et godt oppspillspunkt så lenge han spilte. Han var ikke blid da han ble byttet ut like etter pause.
Og alt i alt var ikke tapet ufortjent, men allikevel var det en del bitterhet i garderoben etter kampen. For nok en gang fikk vi en dårlig start på bortebane da hjemmelaget fikk ballen i mål etter sin første sjanse. Et innkast ble klarert ut til Bergman som slo inn. Da glapp markeringene, og Johansen kunne enkelt heade inn 1-0 fra nærmeste stolpe. Da var det spilt elleve minutter.

Foday Scattred maktet ikke å komme til noen sjanser etter at han kom inn.
Sandefjord hadde ballen mest i starten, men så la KIL om til en tilnærmet 4-5-1 defensivt, og det hjalp. Etter tjue minutter kom KIL til hektene. Nærmest scoring var vi vel da Lindau spilte frem Holtet på kanten. Han la fint inn og Kula var millimetere fra scoring. Hadde ballen truffet andre steder enn rett på keeper hadde det stått 1-1. Like etter satte Ryen ballen like utenfor etter en corner.

Etter at KIL hadde hatt spillet en periode kom Sandefjord tilbake rundt halvtimen. Da skapte de flere gode sjanser, men Persson i KIL-målet var god, og reddet det som kom. KIL skapte en sjanse til før pause, så i garderoben var det optimisme før annen omgang.
Vegard Skogheim var aktiv på benken, både ovenfor egne spillere og dommertrioen.
Annen omgang åpnet med en stor KIL sjanse. Kalsæg kom seg gjennom, men Bugge Pettersen var nede ved stolpen og reddet avslutningen. Etter dette var det ikke mye å skrive hjem om. Begge lag hadde noen langskudd som keeperne tok seg greit av, men alt i alt var det ikke stor fotball. Sandefjord var defensive og strukturerte, mens KIL ikke lyktes helt med sitt finspill. Mot slutten prøvde vi å lempe opp, men da vi heller ikke klarte det endte det med tap. Og det var vel i grunnen fortjent etter spill og sjanser.
Espen Nystuen var etter vår mening KILs beste utespiller. Bestemann synes vi Fredrik Persson var.


Peter Lindau og resten av KIL fikk bare tidvis til et godt pasningsspill.

Publisert: 2005-05-08 21:37:54
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor