Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Meget sterk seier
Juniorgutta topper tabellen etter borteseieren mot Skeid.  


Alexander Dobloug har hatt ei fin uke med debut både i 3. divisjon og i interkrets. I dag kom han inn for en skadet Chris Lundhaug i pausen.
En svak omgang og en meget god er det vi står igjen med etter kampen. I første omgang må vi innrømme at hjemmelaget var best, men etter pause tok KIL-gutta igjen med renter.

Selv om Tore Andreas Gundersen scoret to mål før pause, et etter meget vakkert spill, og et litt merkelig et, kunne ingen KIL-supporter være misfornøyde med resultatet ved halvtid. Vi hadde ledet både 1-0 og 2-1, men begge gangene hadde Skeid utliknet. De var best i det meste, og vi sleit defensivt. Gutta lå for langt unna motspillerne, og Skeid fikk store rom å boltre seg på. Når vi i tillegg legger til at forsvaret sleit litt med plasseringene, skjønner man at det var visse problemer.
Et mål hver for Ragnar Koffeld og Petter Linstad i dag. Ragnar slet med kramper på veien hjem fra Oslo, han tok seg helt ut for å sikre seieren.
I pausen holdt trener Trond Amundsen en tordentale.

- Tom Nordlie sine hyl er ikke noe i mot dette, sa tidligere Sandefjordspiller, assistenttrener Morten Kristiansen til kil.no rett etter pause.

Men når det hjelper, så kan man jo ikke være annet enn fornøyd. Gutta slo an tonen allerede fra start, og det hadde ikke gått mer enn vel 3 minutter før ballen lå i nota bak Skeid-keeperen. Petter Linstad dro til fra like utenfor 16-meteren, og ballen sneik seg inn helt nede ved stolperota. Bortsett fra i en 5-minuttersperiode var vi klart best i hele 2. omgang, men på disse 5 minuttene skjedde det en del. Først prøvde Skeid seg med et langskudd som traff der stanga møter tverrliggeren – i krysset. Returen ble det ikke noe av. Så et par minutter etterpå smalt ballen nok en gang i tverrliggeren bak Volden i KIL-målet. Denne gangen tok de vare på returen, og satte den greit inn bak en utmanøvrert keeper.

Dette fikk Ruben Haakonsen til å tenne på alle pluggene. Han mente, i likhet med mange andre, at Robert Leistad ble snytt for et frispark rett før scoringen. Haakonsen ble belønnet med et greit gult kort for sine protester.

Det gikk imidlertid ikke mer enn et par minutter før Leistad – og KIL – fikk en viss oppreisning. Robert ble dratt ned innenfor 16-meteren, og dagens gode dommer, pekte på straffemerket. Ragnar Koffeld var som vanlig sikker, og dermed var vi i ledelsen igjen.

Etter dette hadde KIL/NTG et utall sjanser som på skalaen var mellom nivåene store og utrolige, men det ble ikke flere mål. Skeid fikk en sjanse til å utlikne. Det var på ei heading etter en dødball, men keeper Volden var på riktig plass til riktig tid.

Alt i alt må vi si oss meget godt fornøyde med kampen. Skeid er definitivt det beste laget vi har møtt i år. De prøver å spille god fotball, og klarer det til tider i første omgang. Da har vi trøbbel, men vi tar oss mesterlig inn etter pause. Alt i alt er seieren fortjent – etter vår andreomgang.

Etter kampen leder NTG/KIL interkretsserien, på samme antall poeng som Stabæk. Bæringene har imidlertid dårligere målforskjell og to kamper mer spilt.

Skeid – KIL/NTG 3-4 (2-2)
Nordre Åsen kunstgress, 50 tilskuere

0-1 Tore Andreas Gundersen (7)
1-1 (19)
1-2 Tore Andreas Gundersen (30)
2-2 (35)
2-3 Petter Linstad (48)
3-3
3-4 Ragnar Koffeld (str. 72)

Gult kort for KIL: Ruben Haakonsen

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
(Alexander Dobloug i 45 min.)
Herman Odden
Eskil Koffeld
Kjetil Gerhardsen
Ruben Haakonsen
Petter Linstad
Rune Tungen
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
Robert Leistad
Tore Andreas Gundersen scoret to mål før pause. KIL var effektive før pause, med mål på to av tre målsjanser.


Rune Tungen spilte en god kamp som venstre indreløper.

Publisert: 2005-05-12 00:46:15
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor