Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tam 16. mai fest
KIL var langt under pari, men akkurat giftige nok til å ta tre poeng mot Løv Ham. Hurra!  


Fremming kunne juble etter sin scoring tretten minutter før slutt.
Det ble en tam start på kampen i det latterlige maiværet på Gjemselund. Drøye tusen tilskuere så KIL startet med noen lange innkast, mens gjestene fra Bergen spilte seg til et par cornere. Det store spillet var det ikke snakk om fra noen av lagene. Fritz måtte være våken i målet for Løv Ham kom til noen avslutninger, og de kunne tatt ledelsen om KIL hadde hatt en kjegle i mål.

KIL skapte veldig lite i starten av kampen. Etter tjue minutter fikk gutta sin første corner, men det ble med dueller. Like før halvtimen var spilt kontret KIL. Kalsæg spilte til Nystuen som leverte ballen tilbake til kantspilleren. Han tok den med seg med hælen forbi sin oppasser og løp alene mot keeper. Måljegeren beholdt roen, rundet Hollund og satte ballen i det tomme buret.

Martin Hollund fortviler mens KIL-gutta jubler etter Kalsæs 1-0 mål.
Løv Ham vartet like etter opp med en nydelig kontring de også, men Fritz reddet igjen. KIL kunne økt til 2-0 noen minutter før pause, men Ryens avslutning snek seg utenfor stolperota da keeper var utspilt. Gjestene avslutten omgangen med et par cornere, men heldigvis fikk gutta ryddet opp.

I annen omgang spilte KIL ”hemmatt” og hadde vinden i ryggen. De hadde i tillegg fått en kraftig skyllebøtte i pausen. Men noen stor omgang ble det ikke. Løv Ham briljerte heller ikke på noen som helst måte.

Det skjedde svært lite foran de to målene. KIL hadde et par nestenmuligheter og alle håper på et andre mål til hjemmelaget for å roe nervene. Istedenfor var det Løv Ham som fikk lov å utligne:

- Jeg ser spissen bak meg og skal bare heade ballen tilbake til Fritz, men den ble for høy og spissen kunne enkelt lobbe den over vår keeper, forklarte ulykkesfugl Molnberg etter kampen.

Heldigvis klarte gutta å få en ball til i mål i en omgang nesten uten sjanser. Innbytter Lars Erik Fremming utnyttet en sleiv i gjestenes forsvar og var nådeløs foran mål.

- Jeg fikk ballen på bakre og klinte til med venstre. Den gikk i ryggen på en forsvarer og dalte ned til meg en gang til. Da klinte jeg den inn med høyre. Da følte jeg meg sikker på seier for de var jo ufarlige utover i kampen, sa Fremming.

Fredrik ”Fritz” Persson reddet det som kom da gjestene skapte sjanser i første omgang.
- Du kan trygt si at jeg var glad da den suste inn, sukket Molnberg, som ikke var i tvil om at Fremming reddet dagen hans.

Resten av kampen prøvde Løv Ham desperat å utligne, mens KIL prøvde å kontrollere inn de tre poengene. Gjestene skapte få problemer og gutta kunne til slutt juble over seier på det vi må kunne kalle en dårlig dag. Assistenttrener Rune Sønsterudbråten var ikke akkurat overbegeistret over spillet han heller:

- Dette var vel en utrolig dårlig fotballkamp. Jeg er nesten litt lei meg for at folk måtte betale for å se på dette. Jeg vet ikke hvorfor det ble som det ble. Tenninga var bra før kampen, men vi jobbet ikke hardt nok. Det ble litt bedre i andre omgang, men heller ikke da var det i nærheten av det vi kan. Vi får slå fast at det er utrolig viktig å vinne slike kamper, slo han fast.

Følge med på kil.no for flere kommentarer tirsdag.

For fakta, se kamper.

Einar Kalsæg løper gjennom og setter inn 1-0.


Lars Erik ”Turbo” Fremming banker inn seiersmålet.

Publisert: 2005-05-16 20:29:20
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor