Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
To kamper på en dag
Er du i Oslo eller på Kongsvinger er det ingen unnskyldning for ikke å få med seg fotballkamp på torsdag.  

KIL møter Oslo Øst til 2. rundekamp i NM på Voldsløkka, mens juniorlaget møter Fredrikstad på Skansesletta.

Oslo Øst topper i øyeblikket sin 2. divisjonsavdeling, og blir helt sikkert langt fra noen kasteball. Av spillerne deres kjenner vi selvfølgelig til evigunge Kjell Roar Kaasa, som sikkert ikke har noe imot å dunke inn et mål mot gamleklubben sin.

Vi håper selvfølgelig at dette ønsket ikke blir oppfylt. Trenerne gjør tre endringer på laget som slo Løv Ham på mandag, og Vegard Skogheim er klar på at det ikke blir noen enkel kamp.

- Er vi ikke skjerpet så går det ikke. Jeg regner med at det blir jevnt, det har det jo også blitt i flere av onsdagens cupkamper. Vi kommer ikke til å spiller ball-i-hatt med dem, for de har et godt lag, sier han.

Endringene er at Fredrik Eriksen står i mål for en Fredrik Persson som har en liten føling med noe rusk i beinet. Peter Lindau spiller sentral midtbane for Ole Marius Hansen, mens Lars Erik Fremming går inn som indreløper. Foran starter Paul Olausson i stedet for Patrick Holtet på høyreflanken. Det gir oss følgende startoppstilling:

Fredrik Eriksen
Vegar Landro
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen
David Molnberg
Espen Nystuen
Peter Lindau
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
Frode Birkeland
Einar Kalsæg

Benken varmes av Fredrik Persson, Håkon Wibe-Lund, Kjetil Byfuglien, Ole Marius Hansen, Foday Scattred, Patrick Holtet og Kim Roger Strand.

Kampen begynner klokken 1800 på Skeids hjemmebane Voldsløkka. Hvis du ikke kan komme deg dit selv, sender du KIL RES til 1960 for å motta oppdateringer ved alle scoringer, pause og kampslutt.

For de som holder seg på Kongsvinger bør juniorlagets hjemmekamp mot Fredrikstad være nesten obligatorisk. Gutta fortjener virkelig et stort publikum nå, etter fem strake seire i serien. Juniorlaget stiller med så godt som fullt lag, med et lite spørsmålstegn ved Tore Andreas Gundersen. Han spilte hele 3. divisjonskampen mot Eidsvold IF, og fikk seg en liten smell. Hvis han ikke blir klar spiller gutten med Kongsvingers lyseste og mest krøllete hår, Jon-Kristian Krybelsrud, fra start.

Laget blir slik:

Kenneth Volden
Axel Alexander Dobloug
Chris Lundhaug
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Jermund Udnæseth
Petter Linstad
Rune Tungen
Tore Andreas Gundersen (ev. Jon-Kristian Krybelsrud)
Ragnar Koffeld
Robert Leistad.

Denne kampen går på Skansesletta klokken 1930, og dekkes dessverre ikke av noen SMS-varsling.


Publisert: 2005-05-18 23:46:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor