Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Seiersrekken fortsetter
Juniorgutta nekter å tape. Mot Fredrikstad tok de årets sjette strake seier i Interkretsserien.  

Selv om det så mørkt ut etter et snaut kvarter mot Fredrikstad, viste juniorene moral og seiersvilje og kjempet seg tilbake i kampen. Gjestene fra Plankebyen kom best i gang. Etter seks minutter utnyttet de klabb og babb inne i feltet, og var frekke nok til å ta ledelsen.

Fredrikstad overrasket med å presse høyt, noe de fikk betalt for. Effektiviteten til Østfold-laget var det heller ikke noe å si på. 13 minutter var spilt da de fikk sin andre målsjanse i kampen. Den tok de godt
vare på. De fanget ballen etter en dårlig klarering fra KIL-forsvaret og økte til 0-2. For en sjokkåpning!

Fredrikstad fortsatte å presse høyt, og KIL klarte etter vært å utnytte bakrommet. Kampen ble spilt under elendige forhold på Skansesletta, som ikke innbød til festfotball. Medisinen viste seg å være langpasninger. I tillegg tok KIL-gutta tak i duellspillet, både langs bakken og i lufta. Det var derfor ikke ufortjent at de tilslutt fikk høre nettsusen etter to lynkjappe mål. Det tok bare ett minutt å utligne Fredrikstads ledelse.

I det 29. minutt reduserte Tore Andreas Gundersen til 1-2, før Robert Leistad minuttet senere sørget for balanse i målprotokollen. KIL styrte resten av omgangen.

I 2. omgang fortsatte gutta å vinne dueller og styre spillet. Tore Andreas Gundersen lot russefering gå over i scoringsfeiring. I det 56. minutt scoret han sitt andre mål for dagen da han sendte KIL opp i 3-2-ledelse.

Øyers store sønn, Herman Odden, viste muskler gjennom hele 2. omgang. Ved ett tilfelle resulterte det i straffespark til KIL. Som vanlig ekspederte Ragnar
Koffeld straffesparket sikkert i mål , og fastsatte med det sluttresultatet til 4-2 - og KIL/NTG sitt juniorlag tok sin sjette strake seier og trygget ledelsen i Interkretsserien.

- Dette var først og fremst en lagseier, men midtstopperparet Herman Odden og Eskil Koffeld vant alt av dueller. Jeg er imponert over moralen til gutta. Det er sterkt å reise seg etter å ha fått 0-2 før det er spilt et kvarter, sier assistenttrener Morten Kristiansen til kil.no.

Kristiansen kan for øvrig glede seg over sin 10. strake seier med juniorgutta. Kristiansen steppet nemlig inn som vikar i de fire siste kampene i fjor høst - alle endte med seier.

KIL/NTG - Fredrikstad 4-2 (2-2)
Skansesletta

Gult kort for KIL: Petter Linstad

0-1(6)
0-2(13)
1-2 Tore Andreas Gundersen(29)
2-2 Robert Leistad(30)
3-2 Tore Andreas Gundersen(57)
4-2 Ragnar Koffeld(str. 72)

Kenneth Volden
Kjetil Gerhardsen
Herman Odden
Eskil Koffeld
Chris Lundhaug
Petter Lindstad
Jermund Udnæset
Rune Tungen (Lars K. Krogh fra 83. min.)
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
Robert Leistad

PS


Publisert: 2005-05-20 17:05:55
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor