Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Laget
Vegard Skogheim drøyde helt til matchmaten i Skien før han tok ut laget denne gangen  


Fjorårets toppscorer, Foday Scattred, starter på topp mot Pors.
Og denne gangen blir det noen få endringer på laget. Foday Scattred starter på topp, mens Vegar Landro og Håkon Wibe-Lund tar backplassene. Patrick Holtet kommer inn på kanten igjen. Det betyr at Molnberg, Olausson og Birkeland ryker ut av laget. KIL stiller slik i sin vanlige 4-3-3 formasjon:

Fredrik Persson
Vegar Landro
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen (K)
Håkon Wibe-Lund
Espen Nystuen
Peter Lindau
Lars Erik Fremming
Patrick Holtet
Foday Scattred
Einar Kalsæg (som for øvrig hilser til kil.no sine lesere)

Benken varmes av: Fredrik Eriksen, David Molnberg, Frode Birkeland, Ole Marius Hansen, Kim Roger Strand, Paul Olausson og Kjetil Byfuglien.

Før kampen snakket Skogheim mye om det mentale til gutta. Kampen mot Oslo Øst er glemt og den meget gode treningen fredag ble trukket frem som eksempel.

- Hvorfor kan vi ikke spille slik som på treningen, spurte Skogheim, og fikk selvsagt ikke noe svar på det. Det meste sitter mellom øra, og gutta fikk tips og råd om hvordan motgang og medgang skal takles. Ingen grunn til unødig frustrasjon selv om motstanderen har ballen mye i perioder. Det er faktisk helt naturlig og studier viser at en spiller faktisk ikke har ballen i mer enn to minutter per kamp. Noe å tenke på når man føler man ikke har vært med i kampen på en stund.

At KIL er det eneste laget i Adeccoligaen uten bortepoeng ble også brukt som motivasjon.

- Jeg er helt sikker på at gutta er tente og vil ha som mål å tenke og være offensive fra avspark, avslutter Skogheim, som mener han er en god avslutter.


Publisert: 2005-05-22 15:34:45
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor