Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
- Jeg føler jeg nærmer meg
Det sa Kim Roger Strand til kil.no etter mandagens kamp mot Grue på Kirkenær. Og han tenkte naturligvis på en plass på A-laget  


Sola skinner på Kim Roger Strand i 3. divisjon. Gærbra!
For igjen fant solungen veien til mål i 3. divisjon. KIL kom best i gang på Grue stadion og la tidvis litt trøkk på hjemmelaget, og etter et kvarter fant Kim nettmaskene. Riktig nok fikk han god hjelp av spiss Foday Scattred. Han satte ballen i en Gruespiller og Kim var der han skulle være og headet inn returen fra snaut en meter.

Grue ga seg ikke etter at KIL tok ledelsen. De skapte et par brukbare sjanser, men alt i alt var det KIL som hadde et overtak både spille- og sjansemessig. Noe stort spill kan vi imidlertid ikke melde om. Det som ble skapt fra KIL kom stort sett etter dødballer.

- Den første halvdelen av omgangen hadde vi brukbart tempo i pasningsspillet, men så detter vi litt både tempomessig og når det gjelder bevegelser. Da blir det alt for mye langt, slo trener Skjellestad fast.

Fredrik var stødig som keeper og greide seg ikke så verst som stand-up komiker heller.
Annen omgang startet med en gigasjanse for Foday. Grues Melsaas satte ballen i egen stolpe og Foday plukket opp returen, men keeper reddet fint og heller ikke returen fikk spissen i mål. Og Foday hadde flere gode tilbud, men hadde ikke dagen foran kassa.

Grue fikk et par store muligheter til å utligne før KIL økte til 2-0. De hadde en heading like over og et skudd som traff krysset. I tillegg var Eriksen fint ute og sweepet da Grue hadde et godt gjennomspill. Det kunne se ut som keeperen gikk med knottene først og Grues Martin Sværen ropte på frispark. Da svarte Eriksen med dagens kommentar så hele Kirkenær hørte det: - Det er det som heter å takle på ball Martin Sværen, men det har vel du aldri gjort.

Det utsagnet doblet underholdningsverdien på kampen og det sier vel sitt. Tjue minutter før slutt kunne vi kose oss over et fint angrep som endte i scoring. Ballen gikk kjapt fremover via Dobloug, Holtet og Gundersen. Sistnevnte la perfekt inn og Strand headet knallhardt inn 2-0 for KIL. Et synlig bevis på at KIL var flinkere til å komme rundt på kantene i annen omgang.

Like etter fikk Grue sin andre corner for dagen. Den fikk Fredrik Sandberg lov til å sette i nettet. Vi kan ikke kalle det annet enn total markeringssvikt. Hjemmelaget var nå småfarlige, men KIL red av det som var av storm og på overtid slo Molnberg en flott cross til Strand. Alene med keeper gjorde han ingen feil og satte inn 3-1.

- Det har blitt mye mål i 3. divisjon og jeg gjør mitt beste for å komme på A-laget. Jeg synes jeg har gjort en god jobb i det siste og føler jeg nærmer meg, sa han til kil.no etter kampen.

Tremålsscoreren fikk også skryt av Ole Enok Skjellestad:

- Kim må få kredit så lenge han scorer tre mål. I tillegg synes jeg John Reidar Jensen gjør en fin match. Han holder forsvaret sammen med sin kommunikasjon og prøver å bidra med noe konstruktivt fremover på banen, sa Skjellestad, før han slo fast at KIL har mye å gå på når det gjelder dødballer i mot.

Fakta
Grue – KIL 2 1-3 (0-1)
Grue stadion
Snaut 100 tilskuere
Gule kort til KIL: Tran og Strand

Mål:
0-1 Kim Roger Strand (16)
0-2 Kim Roger Strand (71)
1-2 Fredrik Sandberg (76)
1-3 Kim Roger Strand (90)

KIL (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Vegar Landro
John Reidar Jensen (K)
David Molnberg
Henrik Bråhten
(Dobloug fra 45)
Patrick Holtet
Thanh Tran
(Linstad fra 83)
Ruben Håkonsen
(Digerud fra 58)
Kim Roger Strand
Foday Scattred
Tore Andreas Gundersen

Benken:
Jan Martin Knashaug
Axel Dobloug
Sverre Digerud
Petter Linstad
Stian Aaserud

John Reidar Jensen var solid i det defensive arbeidet.

Stemningsbilde fra Grue stadion


Publisert: 2005-05-30 22:22:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor