Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Det ble mørkt
KIL/NTG gikk på sesongens første tap med 5-6 borte mot Follo.  

Resultatet minner mer om hockey enn fotball, og Follo sitt spill hadde også til tider hockeytakter over seg. De spilte med høyt tempo og ditto intensitet. Angriperne deres jaget voldsomt fra start, og klarte å holde trykket gjennom nesten hele kampen.

På tross av at vi henger godt med i målprotokollen, sniker det seg inn en følelse av at vi faktisk ikke henger ordentlig med i spillet. Vi klarer ikke å få i gang vårt eget spill gjennom midtbanen, og blir tvunget til å slå vel mye langt.

Vi fikk en meget dårlig start på kampen. Allerede etter 3 minutter satt den første ballen i nettet bak Jan Martin Knashaug i KIL-buret. Gjennom første omgang var vi imidlertid dødelig effektive foran Follo sitt mål. Utlikningen til 1-1 kom fra Ragnar Koffeld på en corner fra Ruben Haakonsen. Ragnar steg høyt opp i Follo sitt felt, og satte ballen vakkert inn med pannebrasken.

Follo tok ledelsen igjen, men rett etter kom kveldens andre utlikning fra vår side. I det klokka viste 30 minutter skrudde Ruben Haakonsen like så godt ballen rett i mål fra corner. Det var en fornøyd vestlending som kunne ta imot lagkameratenes gratulasjoner. Jubelen varte imidlertid ikke så lenge. 6 minutter seinere lå vi under igjen etter at et skudd sneik deg inn. De siste fem minuttene før pause ble imidlertid fornøyelige sett med røde KIL øyne.

Først kom Kjetil Gerhardsen på et raid framover. Det endte som det ofte gjør – med straffespark. Dette satte Ragnar Koffeld nøyaktig midt i mål, og keeper reddet. Koffeld gjorde det imidlertid godt igjen ved å sette inn returen. Rett etter dette var det Robert Leistad som vant en duell etter en langball. Han vippet ballen over en motstander og satte ballen i det bortre hjørnet av målet. Plutselig ledet vi, og kil.no sin utsendte satt med en litt rar følelse i pausen.

Etter to minutter i andre omgang øker vi ledelsen til 5-3. Ragnar Koffeld la inn fra høyre mot Jermund Udnæseth. «Jerry» får til ei god heading, men keeper redder godt. Returen tok samme mann seg av og headet over til Robert Leistad som satte ballen i mål fra kloss hold.

I en 10-15 minutter etter dette virket det som om Follo resignerte litt, men etter å ha hatt et skudd i treverket samt ei gjennomløping der Knashaug måtte gjøre ei feberredning, kom de seg i gang igjen. Nok en gang klarte de å trykke til og skape usikkerhet hos oss. Midtbanen deres var også flinke i offensive overganger, de var veldig raskt fremme i angrep.

Mørket begynte å senke seg på Nordby, og dessverre ble de siste 20 minuttene spesielt mørke for KIL/NTG sin del. Først reduserer Follo, så blir Kjetil Gerhardsen utvist etter sitt andre gule kort, før Follo utlikner. De avslutter så scoringsballet ved å sette inn 6-5 10 minutter før slutt.

For å gjøre kvelden komplett elendig ble også Jermund Udnæseth utvist på slutten av kampen.

Follo spilte godt, og de vant kampen fortjent. Allikevel er det veldig bittert å tape en kamp der vi leder 5-3 og der det faktisk ser ut som om de er i ferd med å gi opp. Det positive med kampen er at vi er meget effektive mot Follo sitt noe usikre forsvar. Vi er også fortsatt gode på dødballer, tre av målene våre kommer etter faste situasjoner.

Nå er det bare to dager til neste kamp. På torsdag kommer Lillestrøm på besøk til Gjemselund. Gutta er gira på å vise seg fra en bedre side der. Petter Linstad er tilbake etter gule kort, men Udnæseth og Gerhardsen må sone etter sine røde kort.
Follo – KIL/NTG 6-5 (3-4)
Nordby gress, 30 tilskuere

Gule kort for KIL: Rune Tungen, Ragnar Koffeld, Jermund Udnæseth (2), Kjetil Gerhardsen (2)
Røde kort for KIL: Jermund Udnæseth, Kjetil Gerhardsen

1-0 (3)
1-1 Ragnar Koffeld (12)
2-1 (27)
2-2 Ruben Haakonsen (30)
3-2 (36)
3-3 Ragnar Koffeld (40)
3-4 Robert Leistad (41)
3-5 Robert Leistad (47)
4-5 (68)
5-5 (78)
6-5 (79)

KIL/NTG (4-3-3)

Jan Martin Knashaug
Chris Lundhaug
Herman Odden
Eskil Koffeld (K)
Kjetil Gerhardsen
Ruben Haakonsen
(Axel Dobloug i 15 min.)
Rune Tungen
Jermund Udnæseth
Stian Aaserud
Ragnar Koffeld
Robert Leistad
(Henning Løvbrekke i 12 min.)


Publisert: 2005-05-31 23:43:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor