Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Utrolig surt
Situasjonen tatt i betraktning skal man skal lete lenge for å finne et surere tap enn det KIL opplevde på Hønefoss søndag  


Espen og Kim jubler for sistnevntes scoring.
Allikevel kommanderte Vegard Skogheim gutta til å klappe for seg selv i garderoben etter kampen. Stemningen var langt fra på topp, men langt inne i seg visste gutta at de hadde gjort en god kamp.

Allerede i kampens første minutt fikk KIL en trippelsjanse. Olausson la inn og Kalsæg, Strand og Lindau kunne alle satt inn ballen.

KIL fortsatt å spille bra utover i omgangen, men hjemmelaget var langtfra ufarlige. De spilte seg til en haug med cornere og de var livsfarlige hver gang. De pakket inn keeper og slo knallhardt inn mot mål. Slik sett var kampen jevn. KIL spilte seg til sjanser og nestenmuligheter, mens Hønefoss fikk sine etter langballer og cornere.

I det vi gledet oss over at KIL så ut til å prestere sin beste bortekamp for året kom også scoringen. Olausson kom seg helt rundt på sin kant og la perfekt inn til Kim Roger Strand.

- Jeg ropte fra bakre stolpe og han trillet ballen til meg. Jeg var helt alene, så på den humpete banen konsentrerte jeg meg om å treffe. Det var godt å score, men akkurat nå hjelper det lite, sa Kim Roger, som var passe fornøyd med egen innsats.

Espen vinner hodeduellen og Foday får sin sjanse like etterpå.
Et par minutter etter ble Einar Kalsæg spilt igjennom og muligens lagt i bakken. Akkurat der var det mange som ropte på straffe. Da vi heller ikke fikk corner ble det bare komisk.

Typisk nok fikk hjemmelaget sin utligning like etterpå. Nok en gang slo de en god corner inn og etter litt hopp, sprett, klabb og babb kunne Ellefsen heade ballen inn på bakre stolpe. Like før pause kopierte Kalsæg nesten sitt eget mål fra i fjor, men denne gangen gikk langskuddet like over tverrliggeren.

Etter hvilen kunne Strand scoret etter et par minutter, men headingen strøk utenfor. Så fikk Hønefoss et par god muligheter, men forsvaret ryddet opp gjennomløpningen og Fritz tok skuddet som skiftet retning i Ryen. Fritz var også glimrende da han reddet et godt skudd like etterpå.

I annen omgang var kvaliteten på kampen litt lavere enn i første omgang, og KIL klarte ikke legge like mye trøkk på Hønefoss. Allikevel ble det skapt sjanser. En ellers god Olausson satte ballen over fra god posisjon før han ble byttet ut.

Hønefoss, som nesten utelukkende slo lange baller, skapte muligheter på dødballer, men Fritz og forsvaret ryddet opp i det som kom helt til fem minutter gjensto. Da fikk KIL muligheten til et langt innkast og sendte opp spillere. Hjemmelaget fikk tak i ballen og kontret. Zanetti stormet mot mål og satte til slutt ballen inn nede ved stolpen. Dermed sto det 2-1.

Keeper ga ingen retur etter Fodays avslutning. Synd for Fremming.
KIL kjørte på for utligning, og på overtid kom kjempesjansen. Espen Nystuen stusset bakover og innbytter Foday Scattred var på rett sted, men satte ballen rett på keeper. Slik blir det ikke poeng av, men vi tørr allikevel påstå at Hønefoss tok en noe ufortjent seier. I denne kampen hadde KIL fortjent poeng. Det hjelper ikke mye hva vi sier nå, men som noen slo fast i garderoben:

- Hadde dette vært i fjor hadde vi vunnet 3-0.

For fakta, se kamper.

Paul Olausson var god mot Hønefoss. Godt at storformen er på vei.


Gutta var ikke i perlehumør da de ruslet bort for å takke supporterne etter kampen.

Publisert: 2005-06-05 23:36:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor