Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Uavgjort på Hamar
Birkelands disipler hadde seieren inne, men KIL/NTG utliknet på overtid.  

Det ble en tett kamp med mange dueller på Hamar Stadion. Hjemmelaget gikk ikke ut for å underholde, og lå lavt på banen. KIL/NTG prøvde seg med lange baller fram mot angriperne med vekslende hell. Det var også farlig flere ganger etter at Kjetil Gerhardsen hadde kastet lange innkast. Ragnar Koffeld fikk flere ganger stusset ballen på første stolpe, men det var ingen lenger bak til å ekspedere ballen inn.

Det var derfor fortjent når Tore Andreas Gundersen sendte oss i ledelsen etter 26 minutter. Målet kom etter en dødball. De vant ballen og lempet den ut. I vårt forsvar sto Chris Lundhaug, han lempet ballen tilbake og traff Tore Andreas Gundersen som fikk gå alene mot Ham-Kams mål. Han gjorde ingen feil alene med keeper.
Juniorlagets mest trofaste supportere stilte som vanlig opp, og vi syntes de fortjente et bilde etter å ha sett alle kamper, borte som hjemme, hittil i år.
Utlikningen rett før pause var sur. Det skjedde etter noe som kunne se ut som en veritabel misforståelse mellom Jan Martin Knashaug og midtstopper Herman Odden. Det var vanskelig å se hva som hendte før ballen endte i et Ham-Kam bein som kunne score enkelt på åpent mål.

Etter pause kom vi tidlig under i målprotokollen etter en dødball. Resten av kampen hadde nok vi ballen mest, mens Ham-Kam skapte noen farlige sjanser, spesielt på faste situasjoner.

Da vi var i ferd med å gi opp, kom utlikningen nesten ut av det store intet. Eskil Koffeld slo en lang ball mot Tore Andreas Gundersen på høyrekanten. Han rykket seg løs fra opp-passeren sin, dro seg inn i feltet til han kom på skuddhold og satte inn sitt andre mål for dagen.
Tore og Ragnar er – som Kölabussen - «stött i farta»
Det ble aldri noen god fotballkamp, det var hele tiden mye dueller, og det ble ingen muligheter til finspill. Midtbanen til KIL var uvanlig tam i dag, og vanligvis så gode Jermund Udnæseth ble byttet ut et kvarter før slutt. Den beste på KIL i dag var tomålsscorer Tore Andreas Gundersen. Han har definitivt funnet formen.

Ham-Kam – KIL/NTG 2-2 (1-1)
Hamar Stadion, 50 tilskuere

Gult kort for KIL: Ragnar Koffeld, Kjetil Gerhardsen

0-1 Tore Andreas Gundersen (26)
1-1 (41)
2-1 (51)
2-2 Tore Andreas Gundersen (90)

KIL/NTG (4-3-3)

Jan Martin Knashaug
Chris Lundhaug
Eskil Koffeld (K)
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Rune Tungen
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
(Ruben Haakonsen i 14 min.)
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
Robert Leistad
(Stian Aaserud i 20 min)

Tomåls-Tore!


Ragnar og Eskil Koffeld jobbet og slet gjennom hele kampen.

Publisert: 2005-06-09 00:50:36
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor