Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
En forandring
Fredagens laguttak inneholder en endring. Peter Lindau spiller ikke sentral midtbane mot Stabæk.  


- Jeg tror ikke jeg spiller mandag, sa Harald Stormoen til oss, og tenkte på fredagens konsultasjon med det medisinske støtteapparatet. Uansett hva han sier, det drøyer nok ikke lenge nå.
Svensken har nemlig dratt på seg en strekk/overbelastning som gjør at han holdes utenfor spill en ukes tid. Ole Marius Hansen går inn fra start, mens Harald Stormoen fortsatt er uaktuell for A-kamp.

Allikevel er det grunn til å glede seg over Haralds situasjon. Kapteinen har hatt noen gode treninger denne uka, og kan faktisk komme til å spille kamp i 3. divisjon mandag.

- Vi skal ikke forhaste oss, men Harald har hatt en fin utvikling, og det er en bitte liten mulighet for han er med for å spille maks en omgang mandag, sa Skogheim til kil.no før Stormoen ankom fredagens trening.

- Onsdag trente han for fullt og som avtalt hvilte han torsdag. Det positive er at han var skikkelig på hugget onsdag og ikke hadde altfor vondt torsdag, la Sønsterudbråten til.

Dagens tale. Skogheim kunngjorde at mange av gutta nå virkelig begynner å komme i form.
Ellers rapporterer trenerne om en god uke på feltet. Onsdag og torsdag ble det trent på Brandval for å få litt bedre underlag. I dag var laget på plass på hovedbanen på Gjemselund.

- Onsdag var det knakende bra og torsdag var det også brukbart, kunne trenerne fortelle.

- Frode Birkland formelig bøttet inn mål i spillsekvensen, mens Kim Roger Strand scoret mye da vi spilte tre mot to, så det er jevnt om spissplassen, men Kim både scoret og var såpass bra mot Hønefoss at han må få fortsette, slo trenerne fast. Vi kan melde at også Foday fant nettmaskene en rekke ganger.

Forsvarsrekka med Jensen som høyre back hang bra sammen mot Hønefoss. De fire bak får fornyet tillit.
André Ulla er som kjent ute denne sesongen, men ellers ser det lyst ut på skadefronten. Bortsett fra Lindau, Ulla og Stormoen er alle tilgjengelige for kamp mot Stabæk søndag.

KIL stiller med dette laget (4-3-3):
Fredrik Persson
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen
Jaakko Nyberg (K)
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Ole Marius Hansen
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
Kim Roger Strand
Einar Kalsæg

Benken:
Fredrik Eriksen
David Molnberg
Håkon Wibe-Lund
Vegar Landro
Patrick Holtet
Frode Birkeland
Foday Scattred

Ikke glem at juniorlaget står for vorspielet på Gjemselund søndag. Klokken 13.00 tar de i mot Fredrikstad i 3. runde i NM. Ikke dumt å få med seg den kampen før man rusler bort til byens vannhull for å møte de andre supporterne klokken 1500.
Fredagens oppvarming var som vanlig firkant


Stabæk i grønt mot KIL i rødt.

Publisert: 2005-06-10 16:50:43
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor