Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
KIL anker
Søndag ettermiddag vedtok KIL Toppfotballs styre at avslaget etter ”cup-protesten” skal ankes.  

Styrets leder Roger Granseth kan fortelle at et flertall i styret har vedtatt å anke saken ut fra følgende to punkter:

1. NFF har i innstillingen til doms- og sanksjonsutvalget påpekt at det er en prinsipiell sak, og at det derfor er viktig at flere instanser vurderer den.

2. Utvalget som avslo protesten har under sitt møte hatt telefonavhør med dommeren, og ut fra det sagt at Rune Sønsterudbråten, Vegard Skogheim og journalistene ikke har rett. De har oversett KILs trenere og journalistenes uttalelser, og bare latt den ene part uttale seg. Og etter det som står i avslaget KIL mottok fredag ettermiddag har dommeren tydeligvis endret sin forklaring i forhold til det han uttalte til flere uavhengige personer og ved flere anledninger etter kampen.

Kjernen av saken er selvsagt fortsatt at dommeren henviste til å ha brukt en regel som ikke eksisterer. Det har ikke noe med skjønn å gjøre.

KIL kommer til å sende anken så kjapt som mulig mandag morgen. Det betyr at hvis ankeutvalget behandler saken i løpet av mandag og avslår igjen kan neste cuprunde gå som planlagt. Skulle KIL få medhold, noe klubben selvsagt mener den bør få, må det bli omkamp mellom Oslo Øst og KIL.


Publisert: 2005-06-12 17:43:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor