Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Det skal kuttes
KIL har rotet litt i skuffen, og hva fant de der? Jo, selvfølgelig: Sparekniven.  

Etter en sesongåpning som ikke har svart til forventningene verken sportslig eller økonomisk har styret i KIL Toppfotball bestemt at det skal kuttes i en del budsjettposter. I hovedsak er det svikt i sponsorinntektene og liten publikumsoppslutning som er årsakene til at klubben pusser støv av sparekniven.

Herunder følger en punktvis og kort redegjørelse for hvor kuttene kommer, og om hvordan inntektene kan økes:

1. KIL hadde budsjettert med et småpent overskudd på drøye 250.000 kr. Det er nå redusert til 0 kr.

2. Administrasjonen er bedt om å sette inn ekstra ressurser på tiltak for å øke reklame/sponsorinntekter og trekke mer publikum til Gjemselund.

3. Juniorlagets avkreves en egenandel i forbindelse med Jet-turneringen, slik at KIL Toppfotballs kostnad begrenses til maksimum 20.000 kr.

4. Utover punkt 3 skal det spares 230.000 kr på sportslig aktivitet. Det betyr i praksis rimeligere treningsleir i sommer, redusert antall ledere/spillere på flyturer/overnatting, utleie av spillere og avvikling av kontrakter/salg av spillere/ikke gi ny kontrakt der den går ut.

Dette er i hovedsak hvor kuttene vil komme. Spesielt det siste punktet er kinkig ettersom en del spillere har kontrakt som går ut etter denne sesongen. Klubben har et sterkt ønske om å beholde en del av disse spillerne, og har de siste månedene hatt samtaler om reforhandling av kontrakter.

På den annen side har KIL Toppfotball en stor stall, og det er realistisk å forvente at den blir krympet vesentlig før neste sesong. Det vil blant annet gi bedre rom for juniorer til å være med å trene/bli tatt opp i A-stallen.

Vi tror også idealismen lever hos supporterne. Hvis alle kjøper litt supporterutstyr i KILshop og melder seg på klubbens SMS-tjenester skulle det bli en del kroner i kassa. Informasjon om disse tingene finner du i venstre marg på hovedsiden.Publisert: 2005-06-17 11:23:07
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor