Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ny kamp og litt om SMS
I kveld kommer våre gode venner fra Flisa til Gjemselund for å prøve seg mot KILs nest beste  

Flisa hadde en overraskende god start på sesongen etter fjorårets opprykk, mens det har gått litt tråere i det siste. KIL er i utgangspunktet store favoritter, men lokaloppgjør er alltid litt uforutsigbare og spennende.

Et poeng i dag er at Patrick Holtet trolig starter mot sin moderklubb. I tillegg kan vi nevne at Flisas spillende trener Sven Erik Sætre var den spilleren med flest assist i Tippeligaen i 1997. Da var han selvsagt i KIL. Vi kunne sagt mye om Svennis, men vi lar det være med det. Uansett, så ønsker vi Flisa velkommen til Gjemselund.

KIL stiller med dette laget (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Eskil Koffeld
David Molnberg
Vegar Landro
Jermund Udnæseth
Thanh Tran
Lars Erik Fremming
Patrick Holtet
Foday Scattred
Stian Aaserud

På benken sitter Kenneth Volden, Herman Odden, Ruben Haakonsen og Petter Aspebakken Linstad.

Her ser vi at KIL mønstrer et stødig forsvar der den lovende junioren Eskil Koffeld får sjansen. På midtbanen kan vi muligens gå litt surr hva indreløperne angår, men at begge løper til de stuper er vi sikre på. På topp får ”rutinerte” Pat og Foday selskap av junioren Stian Aaserud. Han har vært positiv på juniorlaget i det siste.

Robert Leistad, Rune Tungen og Ragnar Koffeld er i dag ikke aktuelle, blant annet på grunn av småskader. Ellers ville de nok vært med.

Når det gjelder KILs SMS-tjenester er det noen det ikke fungerer for. Vi har hatt samme problem blant noen i administrasjonen, og løsningen da var å melde seg på en gang til. Skulle du allikevel ikke få det til å virke kan du ringe kontoret eller sende en e-post til svein.olav@kil.no slik at nummeret kan bli sjekket opp.

Kveldens kamp på Gjemselund starter klokken 19.30.


Publisert: 2005-06-20 14:16:51
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor