Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Siste verset
Det går ubønnhørlig mot slutten for KIL Toppfotballs debattsider  

Etter at supporterklubben har fått opp sin nye webside, og ettersom den inneholder moderne debattsider har KIL besluttet å legge ned sine supportersider (som inneholder debattsidene). Vi kommer selvsagt til å linke rett til supporterklubben fra www.kil.no.

Målet nå er at KIL Toppfotballs sider og supporterklubbens sider skal utfylle hverandre. Supporterinfo på supporterklubbens sider og info/nyheter fra KIL på kil.no.

Vi regner med å miste noen treff som en følge av at sidene legges ned, men vi håper de som er flittige brukere av forumet fortsatt vil lese kil.no. Da har man i hvert fall et godt grunnlag for å diskutere.

I prinsippet synes vi også det er naturlig at forumet ligger under supporterne sine sider ettersom det tross alt er supporternes meninger som kommer frem. I tillegg sitter vi med et redaktøransvar og enkelte innlegg/brukere burde vært slettet. Kil.no baserer seg på frivillig innsats og har egentlig ikke kapasitet til å ha redaktøransvaret for en slik side. Så får vi håpe at supporterklubben er litt flinkere til å følge opp moderatorrollen enn det vi har vært.

Til slutt takker vi alle som har bidratt opp gjennom årene, og vi oppfordrer alle til å lese www.kil.no slik at grunnlaget for debatt blir godt. Når vi leser igjennom kan det innimellom virke som om noen av debattantene verken har lest kil.no eller aviser siste tretti døgn. Det er synd for alle de som følger godt med, og ønsker å føre en saklig debatt.

Uansett, takk for besøkene, og vi ønsker supporterklubben lykke til med sine sider.

Supporter- og debattsidene til kil.no blir tatt av nettet mandag 27.juni. Da er det bare å klikke seg inn på www.kilsk.com for videre debatt.


Publisert: 2005-06-23 13:34:09
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor