Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Håkon starter
Wibe-Lund får sjansen på høyre back ettersom Jensen flyttes inn på midtstopperplass  


Håkon, her i fra vårkampen mot Skeid, mener det ikke skal stå på løpsviljen på søndag.
Årsaken til omrokkeringene er Kai Olav Ryens sykdom. Nå, fredag kveld, er det mye som tyder på at midtstopperen har fått blindtarmsbetennelse. Det betyr at eidskogingen må operere. Hvor lenge han da er satt ut av spill vet vi ikke nå.

Ellers trente alle bortsett fra skadekameratene Stormoen og Ulla. Trenerne har blitt enige om å starte med følgende elleve:

Fredrik Persson
Håkon Wibe-Lund
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg (K)
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Ole Marius Hansen
Frode Birkeland
Paul Olausson
Kim Roger Strand
Einar Kalsæg

På benken sitter Fredrik Eriksen, Vegar Landro, Lars Erik Fremming, David Molnberg, Patrick Holtet, Foday Scattred og Tore Andreas Gundersen.

Det betyr at Birkeland får fortsette som indreløper selv om Fremming og Lindau er klare etter sine småskader. Noe av motivasjonen for det er at de gutta som presterte bra i Alta skal få fortsette. Altså; minst mulig endringer på et vinnende lag.

Håkon var blant KILs beste i 3. divisjonskampen mot Fu/Vo og får nå endelig sjasnen igjen i Adeccoligaen. Vi lurte på hva backen hadde tenkt å bidra med for at KIL skal ta tre poeng søndag.

- Jeg får vel gjøre det jeg blir bedt om og krige skikkelig. Det gjelder å få beina til å gå. Litt sprut rett og slett. Jeg håper at jeg også kan bidra litt offensivt, sa Håkon, som føler seg trygg på formen.

- Jeg synes kampen på onsdag var positiv ettersom jeg fikk løpt fra meg skikkelig. Som back styrer jeg en del selv hvor mye jeg vil løpe. Selvfølgelig er det to vidt forskjellige nivåer, men man kan jo løpe uansett nivå, slo Håkon fast.Publisert: 2005-06-24 18:29:02
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor