Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Poengdeling i tett kamp
En lang fotballdag for juniorlaget endte med uavgjort og et poeng etter 2-2 borte mot Stabæk.  


Rune var sliten etter en lang dag med fotballskole og kamp.
Det ble en fysisk kamp med tøffe tak og mange dueller. Dommeren, som for øvrig tidligere hadde vært trener for Randulf i Stokmarknes, la seg på ei linje der han godtok mye. Det var bra, for ellers kunne det ha blitt mye høstfarger denne sommerkvelden.

Stabæk stilte med de fleste av sine beste juniorspillere, og vi så snart at det var et godt lag. Begynnelsen av kampen var jevn, uten store sjanser for noen av lagene. Mye av spillet foregikk på midtbanen.

Stabæk sitt beste angrepsvåpen gjennom hele kampen var deres raske spisser. De truet bakrommet vårt og kom også på farlige løp, spesielt på venstresida. Høyreback Alexander Dobloug, som steppet inn for en skadet Chris Lundhaug, hadde sin fulle hyre med å holde orden.

Rett før halvtimen hadde gått fikk KIL/NTG straffe etter at Jermund Udnæseth noe klønete hadde blitt felt på vei bort fra mål. Ragnar Koffeld satte straffen i mål, men keeper hadde ei hånd på ballen, og hadde med litt mer flaks reddet den ballen.

- Nå skal jeg trene på å ta straffer i sommer! Jeg var litt nervøs når jeg skulle ta straffa, og det har jeg ikke pleid å være, så formen må nok pusses litt, sa Ragnar etter kampen.

Etter 1-0 målet mistet vi litt av taket. Stabæk fikk en del dødballer, og på en av disse fikk de uttelling rett før pause. En corner fra venstre ble lagt inn på første stolpe. Det sto mange folk der, både med blå og rød trøye, men ingen av dem traff ballen, så den gikk rett inn bak Kenneth Volden i KIL-målet.

I pausen slo trener Trond Amundsen til med ei real skyllebøtte, siden han syntes kvaliteten var på vei nedover i slutten av første omgang. Det så ikke ut til at det hjalp så veldig, for i begynnelsen av andre var spillet enda slappere. Stabæk tok over det meste av banespillet, og fortsatte med å utfordre bakrommet vårt. De spilte seg til flere store sjanser, men keeper Kenneth Volden var i storslag, og holdt lenge stand.

Til slutt måtte han imidlertid kapitulere etter ei gjennomløping. Det så ut som målet fikk KIL til å våkne. De skjønte alvoret og vant flere dueller igjen. Allikevel var det Stabæk som fortsatte å skape sjanser. Heldigvis fortsatte keeper Volden å redde, og den ene gangen han ikke var på plass, sørget en spiss fra Stabæk for å sette ballen høyt over åpent mål fra fem meters hold.

Kjetil Gerhardsen og Jermund Udnæseth er ikke redd for kamper der det er mye fighting - det ble det mot Stabæk.
Ragnar Koffeld sleit med skade i dag. En kombinasjon av lårhøne og strekk gjorde at han etter eget utsagn ikke klarte å spurte. Noe han klarte var å tråkle seg fram langs dødlinja i kjent Tore Andreas-stil. Da han hadde kommet seg inn i 5-meteren la han ballen ut til Jon-Kristian Krybelsrud som satte beinet på ballen og scoret sitt første mål i interkretsserien. Lysluggen var kjempeglad når ballen gikk inn.
- For gammelt vennskaps skyld ba jeg dommeren om å droppe det gule kortet, men han sa at så gode venner var vi ikke, sa en spøkefull Randulf Nedrum etter kampen.
Etter dette presset Stabæk på for å sette inn nok et mål, men de fikk ikke uttelling. Vi fikk også et par sjanser. Jermund Udnæseth headet over fra brukbart hold. Helt på slutten stormet Kjetil Gerhardsen med ballen inn i feltet til Stabæk, samtidig som Jermund Udnæseth prøvde å filme seg til en straffe. Det gikk ikke, dermed dømte dommeren frispark og gult kort.
Alt i alt skal vi være fornøyde med uavgjort. Første omgang var jevn, men Stabæk var best etter pause både når det gjaldt banespill og sjanser. Som mot Ham-Kam får vi nok en gang uttelling mot slutten av kampen. Det er godt å se at gutta ikke resignerer.

Stabæk - KIL/NTG 2-2 (1-1)
Nadderud Kunstgress, 30 tilskuere

Gule kort for KIL: Rune Tungen, Randulf Nedrum, Jermund Udnæseth

0-1 Ragnar Koffeld (straffe 27)
1-1 (42)
2-1 (57)
2-2 Jon-Kristian Krybelsrud (79)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Alexander Dobloug
Herman Odden
Eskil Koffeld (K)
Kjetil Gerhardsen
Rune Tungen
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Stian Aaserud
(Jon-Kristian Krybelsrud i 45 min.)
Ragnar Koffeld
(Randulf Nedrum i 11 min.)
Robert Leistad
(Henrik Bråten i 3 min.)

Kenneth Volden var i praktslag


Jon-Kristian Krybelsrud var naturlig nok en glad gutt etter å ha satt inn utlikningsmålet.

Publisert: 2005-06-25 12:21:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor