Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Trist tap
KIL presterte langt under pari de første førtifem minuttene, og kyniske Moss kunne juble for tre poeng på Gjemsleund  


Lars Erik Fremming fortviler etter nok en brent sjanse.
KIL så ut til å åpne slik vi er vant til, med å presse motstanderen tilbake på banen. Det varte imidlertid ikke lenge og etter bare fire minutter ble Heiaas spilt gjennom KILs for dagen rufsete backlinje. Alene med Persson satte han ballen sikkert i mål. Mange ropte på offside, men for oss så det helt greit ut.

Fem minutter senere løp de gjennom KILs forsvar igjen, men nå reddet Fritz fint. På corneren like etter på var det ingen som reddet, men det var heller ingen som satte ballen i mål da den passerte langs målstreken og forbi alle sammen.

KIL fikk ikke spillet til å gli, og bortelaget ga ikke bort rom på midtbanen. Dermed ble det lite plass å boltre seg på. Når det i tillegg var mye slurv over hele linja ble det ikke det store spillet. KILs eneste sjanse i først omgang kom da Kalsæg satte et frispark like utenfor.

Det var alt i alt en fryktelig tam første omgang på Gjemselund. Resultatmessig ble det ikke bedre da Moss, etter en trippelsjanse, satte inn 2-0 like før pause. Fritz reddet først to ganger og så satte de ballen i tverrliggeren. Returen banket Fredriksen i mål fra skrått hold. Hele situasjonen burde vært unngått hvis klareringsjobben hadde vært gjort skikkelig.

Paul Olausson var tidvis frisk ute på kanten. Vi etterlyser folk på første stolpe da innleggene kommer.
Annen omgang ble langt bedre fra KIL sin side. Fremming og Gundersen kom inn og tilførte aggressivitet og fart. I tillegg våknet en del av de andre gutta litt. Moss skapte ingenting etter pause, men mener seg sikkert snytt for en straffe. Overspilling sier vi.

Den første sjansen etter pause var det Olausson som sto for. Etter et raid sendte han av gårde et skudd, som Kristiansen måtte gi retur på. Der var det dessverre ingen. KIL hadde periodevis trøkk, men et aggressivt og defensivt bortelag gjorde det vankelig å dominere stort.

Et kvarter før slutt fikk unge Gundersen et par store muligheter. Først fikk han et skudd blokkert, og så satte han ballen like utenfor fra sju meter. Minuttet etter steg han til værs på fem meter. Dessverre gikk headingen utenfor.

- Jeg var helt bombesikker på å sette den i mål. Jeg skulle bare legge den inn, og det var surt at den snek seg utenfor. Sånn var det i dag, slo spissen fast etter kampen.

Espen Nystuen hopper som regel høyest, men i dag var ikke Liasvarten i normalt slag.
Litt senere fikk Olausson en stor sjanse til å redusere, men avslutningen fra fem meter gikk over. Dermed endte det hele med et skuffende tap for Moss. På overtid fikk Byfuglien sitt andre gule kort for dagen og måtte forlate banen. Det var for så vidt et betegnende punktum for kampen.

For fakta, se kamper.
Kim Roger Strand spilte de første førtifem minuttene uten å få gjort all verden. Men kjempe det gjør han.


Her trodde de fleste at Gundersen satte inn sitt først mål for KIL, men målet sto en halv meter for nærme sittetribunen.

Publisert: 2005-06-26 20:33:56
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor