Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Landro til Løv Ham
Vegar Landro sa i går kveld farvel til Kongsvinger og KIL.  

Høyrebacken skriver i dag under for bergensklubben, og blir trolig spilleklar til deres kamp mot Stabæk på søndag. Slik tabellsituasjonen er, trenger de nok sårt til noen forsterkninger for å redde plassen. De ligger sist på tabellen.

Vegar Landro kom til KIL i fjor vinter, og har endt opp med 18 seriekamper. Når han kom til klubben var han meget god, og hadde noen flotte treningskamper i fjor vinter. Dette kulminerte med at han ble tatt ut på U21-landslaget. Når serien kom i gang, slet han imidlertid litt mer med formen. Han kjempet med John Reidar Jensen om en plass på laget, og på høstsesongen trakk han det korteste strået, og ble sittende mye på benken.

I år har han ikke slått til, og med en skadefri tropp har han vært et tredjevalg på backplass bak John Reidar Jensen og Håkon Wibe-Lund.

Uansett ønsker alle i KIL den sympatiske gutten lykke til videre - bare ikke 4. september, da vi spiller mot Løv Ham.

I dag er også utlånsavtalen for Tor Vidar Leikvin blitt klar. Han leies ut til FF Lillehammer ut sesongen. Tor Vidar har fått lite spilletid, og håpet er at han kan utvikle seg bedre ved å spille kamper i 2. divisjon enn å spille i 3. divisjon for KIL 2. Leikvin har kontrakt med KIL ut neste sesong.

For Molnberg, Tran og Scatred er ikke alt avklart ennå. Tran har de siste dagene vært på besøk både hos Eidsvoll Turn, Gjøvik/Lyn og Lillehammer, så han kan faktisk ende opp sammen med Bent Roar Ekerhaugen og Tor Vidar Leikvin nederst i Gudbrandsdalen.

David Molnberg reiser i dag til Møre for å prate og trene med Hødd. Han er opprinnelig fra de trakter, og en mulig hjemreise er et alternativ. Før helga var han også i kontakt med Eidsvoll Turn.

Foday Scattred har hatt forespørsler fra flere klubber, men hittil har det ikke endt opp i noe så konkret som besøk eller trening hos noen annen klubb.

kil.no vil muligens få litt feriepreg denne uka i og med at deler av redaksjonen tar ferie. Vi satser imidlertid på å komme knallsterkt tilbake når helga nærmer seg.


Publisert: 2005-06-27 15:59:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor