Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Paul er bedre
Lynvingen Paul Olausson fikk problemer med en ankel i slutten av kampen mot FKT. Allerede mandag var han mye bedre  


Til tross for skaden gjør Harald Stormoen slik en kaptein skal gjøre. Han skuer utover mannsakpet sitt og Gjemselunds hav av grønt gress.
Det var da Paul skulle legge inn ti minutter før slutt at problemet oppsto. En Tønsbergspiller skled inn og taklet Paul rett på det beinet han sto på. Farten i taklingen var høy nok til at kantspilleren strakk et leddbånd i ankelen.

Men allerede mandag var Olausson mye bedre og det er ventet at han er i full trening igjen senest torsdag. Det betyr at han har gode muligheter for å rekke kampen mot Sogndal søndag. Sammen med Kai Olav Ryen og Harald Stormoen trente han alternativt på tirsdag.

Kai Olav er i fin fin form etter sin blindtarmoperasjon, men er nok ikke aktuell til helga. Harald Stormoen var mandag til ny undersøkelse på Elverum. Det resulterte ikke akkurat i noen diagnose, men kanskje et skritt i riktig retning.

- Det ble slått fast at jeg har slitasje i bekkenet og ryggen. Jeg ble bedt om å ta en blodprøve og skal også ta nytt røntgen, sa Harald til kil.no onsdag formiddag.

Harald har trent litt både med og uten ball i det siste og er etter mange tilbakeslag nå nøkternt optimistisk igjen:

- Det gjør ikke spesielt vondt. Det er ganske bra og har egentlig ikke vært så aller verst de to siste ukene. Jeg har fått trent litt og det er bra. Nå håper jeg litt igjen, sa Harald, som umulig kan spå når han er tilbake på banen.


Publisert: 2005-07-13 12:38:48
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor