Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
0-0 og klare for kvartfinale
Uavgjort mot Brann holdt i lange baner for juniorlaget, som nå er videre til A-sluttspillet i JET.  


Stian Aaserud var tilbake på topp i dag.
Før kampen var vi klar over at begge lag ville gå videre med uavgjort, men det så det absolutt ikke ut til ute på banen. Etter at Brann åpnet best de første fem minuttene, jobbet vi oss inn igjen. Jermund Udnæseth og Randulf Nedrum slo an tonen med taklinger det luktet svidd av, og flere ganger kom Robert Leistad på farlige løp nedover venstresida.
Pressen har begynt å bli ivrig
Brann hadde kampens første halvsjanse etter et innlegg, men heldigvis var det en KIL-forsvarer som fikk beinet ballen bort. Dette ble merkelig nok den eneste sjansen de spilte seg til gjennom hele kampen.

Defensivt hadde vi etter dette stålkontroll, og oppspillene ble godt variert mellom lange og korte pasninger. Petter Linstad hadde en god kamp sentralt. Han har et flott overblikk, og klarer å orientere seg og slå pasningene i nøyaktig rette øyeblikk gang på gang. Stian Aaserud på topp var et stadig uromoment for bergenserne. Han jobbet og sleit, og resultatet ble at de flere ganger måtte ty til ulovlige midler for å stoppe ham. Vi fikk noen frispark i farlige posisjoner, men klarte ikke å utnytte dem.
Og vi har besøk av lokalaviser fra det ganske land.
Vi fikk to store sjanser før pause. Fredrik Nilsen slo en corner fra venstre. Chris Lundhaug traff ballen nesten perfekt, dessverre gjorde «nesten» at ballen føyk over tverrliggeren.

Litt seinere kom Stian Aaserud gjennom mot keeper. Hardt presset av en forsvarer satte han dessverre ballen utenfor.

Trenerne var fornøyde i pausen, og spillerne var enige om bare å fortsette i samme stilen. Det klarte de ikke. I andre omgang var vi ikke på langt nær så aggressive. Vi lot Brann ta kommandoen, og de presset oss litt ved å slå baller opp mot sine raske spisser. Sjanser ble det lite av. Vi skapte heller ikke noe bortsett fra en corner og et langt innkast fra Kjetil Gerhardsen som begge forøvrig endte i intet.

Etter et lite oppgjør mellom Chris Lundhaug og Brann sin høyre flanke fikk begge to gult kort. Dette var mest dramatisk for dem, ettersom flankespilleren hadde gult kort fra før og dermed ble utvist.

Etter dette virket det som om begge lagene kom på at uavgjort ville være et godt resultat for begge. Nå ble alt noe halvhjertet. Brann prøvde seg på noen lange baller som ikke skapte noen dramatikk.

Etter kampen kunne gutta våre puste lettet ut og begynne å forberede seg på kvartfinale. Den kampen går fredag klokken 1600. Motstander blir Strømsgodset. Sted er Ottestadbana.

KIL/NTG – Brann 0-0 (0-0)
(2 x 40 min)
Hamar Stadion, 100 tilskuere

Gule kort for KIL: Randulf Nedrum, Chris Lundhaug, Jermund Udnæseth, Stian Aaserud
2 gule og 1 rødt kort for Brann.

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
Herman Odden
Eskil Koffeld
Kjetil Gerhardsen
Fredrik Nilsen
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Randulf Nedrum
(Ruben Haakonsen i 20 min.)
Stian Aaserud
Robert Leistad
Randulf Nedrum jobbet som en terrier.


Fredrik Nilsen og Jermund Udnæseth tok seg av indreløperplassene i dag.

Publisert: 2005-07-14 18:49:32
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor