Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fantastisk statistikk
Mens vi venter på resultater fra JET og A-lagets kamp mot Sogndal søndag kan vi kose oss med noen fakta om KIL-Sogndal  


Sogndal lekker som en sil på Gjemelund
For KIL har en bortimot enestående statistikk på Gjemselund mot laget fra Sogn. Siden 1988 har KIL møtt Sogndal ni ganger på Gjemselund. Aldri har vi tapt. Seriekampen i 1988 og 2000 endte uavgjort, men alle de andre gangene har KIL vunnet. Da har vi tatt med cupoppgjøret i 1990.

Målforskjellen i de ovennevnte oppgjørene er pene 22-8. Størst var seieren i sølvsesongen 1992. Da vant gutta 5-0. Da scoret Ollie og Jørn ett hver mens Kaasa banket inn tre mål. Moro!

Søndag er det selvsagt en helt ny kamp og statistikken kommer nok ikke til å ha mye å si. Men tenker vi tilbake på første serierunde i Sogndal kan nok gutta berettiget håpe og tro på seier. Sogndølene var godt fornøyd med 3-1 seier da, men har fått problemer i serien etter det. Mye tyder på at opprykksfavoritten ikke er i kjempeform. De er blant annet plaget med en del skader.

KIL presterte absolutt ingen stor kamp i første serierunde, men det gjorde ikke Sogndal heller. KIL er mange hakk bedre nå og bør ha god mulighet på søndag. Der oppe scoret de ett mål etter en markeringssvikt og før pause fikk de også en straffe, som Fremming lagde da ballen traff hånda hans i det han skulle heade en ball ut til corner. Sogndals tredje mål tørr vi å garantere at ikke skjer igjen. Den treffen Anders Stadheim da fikk fra tretti meter får ingen på Sogndal igjen denne sesongen.

Vi håper på full støtte fra tribunene søndag, men glem heller ikke å støtte også på andre måter. Handle i KILshop, meld deg på SMS-tjenestene og tipp resultater for høstsesongen. Alt dette kan du gjøre hvis du tar en titt i venstre marg på hovedsiden.

Turbo-Fremming scoret KILs mål i Sogndal. Scorer han også på søndag?

Gundersen startet for første gang for KIL da laget var i Sogndal første serierunde. Da spilte han flanke i en omgang. Nå skal han spille spiss og er i mye bedre form.


Publisert: 2005-07-16 14:07:48
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor