Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Samarbeid
KIL Toppfotball har inngått en ny og omfattende samarbeidsavtale med KIL Fotball.  

Som kjent er fotballen i KIL delt i to klubber. KIL Toppfotball tar seg av lagene i Adeccoligaen, 3. divisjon og junior interkretsserie, mens KIL Fotball organiserer alle andre lag. Grunnen til at man har valgt denne delingen er hovedsaklig å skille totalt mellom økonomien til barne- og ungdomsfotballen kontra seniorsatsingen. Det har selvfølgelig også tidligere vært både formelt og uformelt samarbeid mellom de to klubbene, men nå har man fått en helhetlig avtale ned på papiret. I slutten av juni kunne derfor leder i KIL Fotball, Bodil Krogh, og hennes kollega Roger Granseth i KIL Toppfotball sette seg ned å signere avtalen som foreløbig gjelder ut 2006. Da skal avtalen reforhandles.

Avtalen regulerer alt fra arrangement av kamper i Adeccoligaen til konkret sportslig samarbeid. Et tettere samarbeid mellom det sportslige apparatet i klubbene skal forhåpentligvis gjøre at det kommer flere spillere fra Kongsvinger opp på et slikt nivå at de kan spille for KIL sitt A-lag.

For å oppfylle kravene til NFF sin klubblisens, bedre kjent som profflisensen, er det et krav at KIL Toppfotball skal jobbe for å utvikle lokale talenter. Denne avtalen gjør at man ihvertfall har et godt utgangspunkt for å få fram flere talenter her i byen.

En annen viktig del gjelder utdanning av trenere. Det er et mål for begge klubbene at flest mulig av trenerne i KIL Fotball skal ha NFF sine trenerkurs. KIL Toppfotball skal bidra til dette.

Alle har stor tro på at avtalen skal gi begge klubbene positive effekter. Vi håper de får rett!
Vi har i dag fem profesjonelle spillere som har trådd sine barnesko i KIL. I tillegg til Lars Erik er dette Espen Nystuen, Kjetil Gerhardsen samt Ragnar og Eskil Koffeld.


Sverre Digerud er ekte Kongsvingergutt. Forhåpentligvis kommer det flere talenter som ham.

Publisert: 2005-07-20 19:58:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor