Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Foday til Gjøvik-Lyn
I løpet av fotballferien har Foday Scattred sin overgang til de rødsvarte blitt klar.  


Foday Scattred fikk til sammen 37 kamper for KIL i serie og cup. Her er han i aksjon mot Hønefoss våren 2004.
Formelt sett har det bare vært et par underskrifter som har manglet, men nå skal alt være i orden. Det gjør at Foday trolig debuterer for sin nye klubb mot Træff i Molde neste helg. På Gjøvik kommer han til å bli trent av tidligere KIL-gutt Ståle Bokalrud.

Etter det kil.no kjenner til, har 24-åringen skrevet under en kontrakt med opplendingene som gjelder ut 2005.

Gjøvik-Lyn sliter i bunnen av 2. divisjon, og håper nok at det å hente fjorårets toppscorer i KIL skal bringe dem oppover tabellen. De ligger nå på 10. plass, men er à poeng med Brumunddal på 12. plass som ligger an til nedrykk.

Foday kom til KIL til Falu BS før fjorårssesongen. Han gjorde en god sesong, og endte med 8 mål i serien. I år har det gått mer trått, og han har bare fått to kamper fra start i tillegg til en del innhopp. Han har ikke funnet fram til samme form som i fjor. Vi håper at overgangen blir en opptur for ham, og at han finner fram til taktene han har vist tidligere. Da vil han bli en viktig brikke for Gjøvik-Lyn i kampen for fortsatt 2. divisjonskontrakt.


Publisert: 2005-07-24 19:27:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor