Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Eksklusive bilder!
kil.no er de første til å offentliggjøre bilder fra det nye garderobebygget på Gjemselund!  


Slik ser det ut fra utsiden. 2. og 3. etasje vil ikke være klare til 1. september.
Selv om det er ferietid, har arbeidene bak hovedtribunen gått sin gang, og man kan nå helt klart se at ting skjer. For første etasje, som inneholder garderober for spillere og dommere samt toaletter for publikum, virker det som om tidsplanen holdes, mens andre og tredje etasje nok blir noe forsinket.

Datoen som gjelder er 1. september, så det ser ut som om vi kan tilby splitter nye fasiliteter til U18-landslagsspillerne som kommer for å spille mot Polen andre uka i september. I Adeccoligaen brukes det nye anlegget trolig første gang i kampen mot Pors 11. september.
Bortegarderoben er plassert omtrent rett under G-feltet på sittetribunen.
Det første man blir slått av når man kommer inn i garderobene som lagene skal bruke er at de er store. De er tegnet i tråd med NFF sine krav om en størrelse på 50 kvadratmeter, og det er ganske mye. Det hører til to dusjrom til hver av de to garderobene. Det er for at de til daglig skal kunne deles i to deler med et lag på hver side av skilleveggen.
Her blir dommernes avlukke. Legg merke til at det er to deler, i tilfelle det skulle være dommere av to forskjellige kjønn
Som dere kan se selv gjenstår innredningen av rommene, men dette er ifølge ekspertisen noe som skal gå rimelig fort hvis ting går etter planen.

I morgen kommer spillerne tilbake fra ferie, og de møtes til trening klokken 1800 på Gjemselund. De vil kjøre en intensiv helg med to økter hver dag. Neste uke blir det vanlige treninger. Det er også klart at det blir en internkamp lørdag klokken 1500.
Her ser vi en del av KIL sin nye garderobe, med inngang til dusj midt på bildet.


Og dette skal bli til dusjen der gutta kan få av seg svetten etter kampene.

Publisert: 2005-07-27 18:07:56
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor