Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tilbake fra ferie
Torsdag ettermiddag samlet gutta seg til oppkjøring før høstsesongen, og gledelig nok trente Harald Stormoen for fullt hele økta.  


Kjetil Byfuglien og Einar Kalsæg i kamp om ballen. Det ser ut som om Kalsæg har scoringsformen intakt – han scoret mange pene mål i dag.
Kapteinen vår har nå snart vært skadet et helt år, men nå ser det muligens ut som om det er bedring å spore. Han gjennomførte hele torsdagstreninga uten synlige problemer, og det er tydelig å se at han har beholdt både overblikk og fotballforståelse på tross av skadeavbrekket.
Frode Birkeland var som vanlig en blid kar.
Treninga i dag var ikke av den spesielt tøffe typen. Etter oppvarming var det spill 3 mot 2 og deretter spill 8 mot 8. Det var god intensitet på treninga, og gutta så ut til å være sugne på fotball etter ei lita sommerpause.
De to «Kjetilene» – Byfuglien og Gerhardsen – prøvde seg på en halvakrobatisk øvelse. Å si at Gerhardsen imponerte ville være å overdrive en smule.
18 stykker trente for fullt i dag. Kai Olav Ryen er helt restituert etter blindtarmoperasjonen sin, og gjør sannsynligvis comeback i 3. divisjonskampen mot Galterud på mandag. De to som ikke var med og trente vanlig i dag var en småskadd Paul Olausson, samt Tore Andreas Gundersen. Sistnevnte har problemer med magen, og fikk streng beskjed om å holde seg borte fra Gjemselund i tilfelle det skulle dreie seg om noe smittsomt. Begge ventes tilbake om en dag eller to.

Treningsleiren er i år i sin helhet på Kongsvinger, og fortsetter med to økter både fredag og lørdag. Den siste økta på lørdag, klokken 1500, blir en internkamp over 3 x 30 minutter for å trene litt formasjoner og få litt kampfølelse. Internkampen er selvfølgelig åpen for publikum.
Endelig har vi et berettiget håp om å se kapteinen vår i kamp igjen. Her strekker han seg mot nye mål på torsdagstreninga.


Spill 3 mot 2 er en intensiv øvelse. Her er det Kjetil Gerhardsen som jobber etter ballen.

Publisert: 2005-07-29 00:06:46
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor