Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Harald spiller kamp igjen
Tredjedivisjon starter igjen etter sommeroppholdet, og i morgen reiser KIL til Odalen for å spille lokaloppgjør.  

Mens Adeccoligaen har hatt fri denne helga, har startskuddet for høstsesongen allerede gått lenger ned i divisjonssystemet. De fleste av lagene i KIL 2 sin avdeling spilte i helga, blant annet gikk Sander på en smell med tap 4-3 hjemme mot Stange.

Dette betyr at KIL 2 nok en gang har muligheten til å gå opp i tabelltopp, men da må Galterud beseires. I andre serierunde i vår tapte gutta våre gutter hjemmekampen etter å ha vært skyhøye favoritter. Da viste mange en heller slett innsats, og vi håper at revansjen kommer mandag.

Nå er det flere av de som spiller morgendagens kamp som i høyeste grad aspirerer til en plass i helgas førsteellever. Både Kai Olav Ryen og Espen Nystuen er helt sikkert ivrige etter å spille seg inn på laget igjen, og vi tror at de vil benytte morgendagens kamp til å overbevise trenerne om dette.

Harald Stormoen har ikke spilt offisiell kamp siden 4-3 seieren mot Raufoss 5. september i fjor, men mot Galterud drar han trolig på seg drakta igjen. Han spilte to tredjedeler av lørdagens internkamp, og det gikk etter forholdene bra. For de som vil se Harald igjen, er det derfor ingen grunn til å la være å ta seg en tur til Furumoen. Laguttaket er ennå ikke helt klart siden det er noe sykdom i juniortroppen, men de ni A-lagsspillerne som skal være med er:

Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Eskil Koffeld
Kai Olav Ryen
Kjetil Gerhardsen
Espen Nystuen
Harald Stormoen
Patrick Holtet
Kim Roger Strand

Disse trolig vil det være med en venstre indreløper og en venstre kantspiller fra juniorstallen.
Harald Stormoen mangler kamptrening, men han har gjennom hele våren jobbet knallhardt med fysisk trening.


Kampen mot Raufoss i fjor høst var siste gang vi så kapteinen vår i offisiell kamp. Her feirer han etter kampen sammen med resten av laget.

Publisert: 2005-07-31 23:10:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor