Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Debuterte på landslaget med tap
Dessverre ble Irland for sterke, og vant 3-2.  

Kongsvingergutten Sverre Digerud fikk sin debut på G16-landslaget, når Norge tapte 3-2 mot Irland i dag. Han startet på benken, men 20 minutter før slutt slapp han inn på banen.

- Vi startet kampen helt forferdelig. De tok ledelsen allerede etter 2 minutter, og la på til 2-0 allerede før kvarteret var unnagjort. Vi var enkelt og greit ikke med fra start, og det nytter ikke mot et lag som Irland. De spilte typisk britisk med høy intensitet. Uansett jobbet vi oss inn i kampen igjen og kom på fote før pause. Det siste kvarteret styrte vi helt, forteller Åge Steen, som er assistenttrener for Norge.

I løpet av disse minuttene reduserte Norge ved Brynes Tommy Høyland. Dermed var det optimisme å spore i pausen. Den fikk seg en knekk når Irland økte til 3-1 på en corner etter pause, men de norske gutta ga ikke opp.

- I andre omgang var vi best. Etter at Irland hadde øket ledelsen sin tok vi over mer og mer. Tommy Høyland scoret sitt andre mål for dagen etter en corner, og vi kunne også ha utliknet på slutten. Sverre kom inn på slutten, og rakk å markere seg ved å være involvert i et par sjanser. Han ble plassert i en rolle som hengende spiss, og det taklet han bra, fortsetter Steen.

Det er først og fremst Brynespilleren Høyland som er Sverre sin konkurrent om plassen som midtspiss, og med to mål gjorde vestlendingen en god jobb i dag.

Dette var den første landskampen for G16-landslaget i år. De er inne i en oppkjøringsfase som skal kulminere med EM-kvalifisering senere i høst. At det var visse problemer med samspill er derfor ikke helt unaturlig. Sett på bakgrunn av dette er det positivt at kampen var så jevn. Uavgjort hadde nok vært et greit resultat, men Norge klarte dessverre ikke å sette inn noe mål på slutten.

Kampen var en del av åpent Nordisk mesterskap på Island. I morgen er det ny kamp og nye sjanser. Da står Danmark på motsatt side av banen


Publisert: 2005-08-02 22:41:15
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor