Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Stusslig forestilling
Juniorlaget lot seg ta fullstendig på senga av et aggressivt Trysil-lag, og det endte med ei stygg ripe i lakken.  


Aleksander Eggum kom inn etter en knapp halvtime og debuterte Han kommer fra Sørumsand, og har også vært innom LSK.
Når innstillingen ikke er god nok, så vinner man ikke fotballkamper, og hvis innsatsen senkes med noen prosent vinner man ikke dueller. Dette er lærdom gutta bør ta etter onsdagens kamp mot Trysilalliansen.

Når kampen var i gang var det tydelig å se at spillerne hadde regnet med en grei seier uten å bli svette. Når vi skriver spillerne mener vi ikke noen – vi mener alle. En så total kollektiv kollaps både offensivt og defensivt som det vi fikk se i Innbygda håper vi at det er lenge til vi får se igjen. Trysil kom til kampen med en helt annen innstilling. De ville vinne, og de trodde at de kunne vinne. Dersom de noen gang var i tvil om det sistnevnte, forsvant tvilen som dugg for solen i løpet av det første kvarteret, hvor de viste seg som det klart beste laget.

KIL/NTG tok allikevel ledelsen. Robert Leistad ble spilt gjennom, og gjorde ingen feil alene med keeper. Det tok imidlertid ikke lang tid før det var balanse i regnskapet igjen, og før pause hadde hjemmelaget skaffet seg en komfortabel ledelse. Det var personlige feil som førte til et par av dem, men bakgrunnen var uansett at hele lagets innsats var for slett.

De første 10 minuttene i 2. omgang var den eneste perioden i kampen der vi var i nærheten av vanlig nivå. Da forsøkte vi å spille ballen, og vi klarte å trykke til litt i duellene. Dette ga resultat ved at Ragnar Koffeld pirket en ball i mål etter en corner. Da trodde vi at det skulle snu, og det hadde det kanskje gjort også hvis det ikke hadde glippet totalt bakover fem minutter senere. En spiller fikk stå helt alene mens KIL-forsvaret ropte på offside. Det hele endte med at keeper Kenneth Volden felte ham. Straffesparket ble satt sikkert i mål.

Nå var slaget i realiteten tapt. På slutten ble formasjonen endret til 3-5-2 etter at Ragnar Koffeld fikk selskap av Stian Habberstad på topp, uten at det hjalp nevneverdig. På slutten var det flere av motstanderne som sleit med kramper, og vi spilte oss til et par store sjanser. Før dette hadde imidlertid Trysil lagt et par mål til på ledelsen.

Noen ville kanskje sagt at denne kampen burde glemmes så fort som mulig, men vi tror det kan være nyttig for gutta å huske denne kampen ei stund. Den bør huskes som et eksempel på at dersom man senker seg ned noen prosent i innsats, er man ikke gode nok på et så høyt nivå som interkretsserien faktisk er.

Litt ros bør vel deles ut etter et heller negativt referat hittil. Robert Leistad hadde noen gode perioder, og sto bak mye av det lille vi skapte framover, debutanten Aleksander Eggum viste også fine takter innimellom.

Trysilalliansen – KIL/NTG 6-2 (3-1)
Trysil idrettsplass, 50 tilskuere

Gule kort for KIL/NTG: Jermund Udnæseth, Robert Leistad, Kenneth Volden

0-1 Robert Leistad (6)
1-1 (14)
2-1 (31)
3-1 (32)
3-2 Ragnar Koffeld (52)
4-2 (straffe 56)
5-2 (58)
6-2 (70)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Axel Dobloug
(Stian Habberstad i 25 min.)
Herman Odden
Henrik Braaten
Rune Tungen
Ruben Haakonsen
(Lars-Christian Krogh i 16 min.)
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
(Aleksander Eggum i 65 min.)
Stian Aaserud
(Randulf Nedrum i 45 min.)
Ragnar Koffeld
Robert Leistad

Ragnar Koffeld scoret et mål, uten at det hjalp noe som helst på humøret etter kampen. Lyspunktet var at han ikke kjente noe til strekkskaden sin.

Stian Habberstad fikk en vanskelig jobb på topp når han kom inn på slutten.


Publisert: 2005-08-04 10:14:13
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor