Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sverre ble matchvinner!
Norge vant 1-0 over Island i dagens G16-landskamp, og målscoreren var fra Kongsvinger.  

- I dag spilte både laget og Sverre veldig bra. Vi var mye bedre enn Island og skapte mange målsjanser, men vi sleit med å score, forteller Norges assistenttrener Åge Steen.

Etter å ha kommet inn som innbytter i de to første kampene fikk Sverre spille fra start i dag, og han misbrukte ikke sjansen når den først kom. Han var involvert i flere store scoringsmuligheter. Han kom også selv til sjanser fra sin rolle som hengende spiss i en 4-4-1-1 formasjon.

- Vi vant sjansestatistikken 8-0, men på slutten av kampen var vi redde for at dette var dagen da vi bare ikke skulle klare å score. Når vi da i tillegg fikk Tommy Høiland utvist ti minutter før slutt, virket det tungt, fortsetter Steen.

Men målet kom til slutt. En corner ble slått inn i feltet og stusset videre til Sverre som kom på bakre stolpe. Han gjorde det han skulle, nemlig å score, da han satte ballen opp i nett-taket og sikret Norge seieren.

Dette gjør at Norge blir nummer tre i sin innledende pulje, og møter Færøyene på søndag i kamp om femteplassen.


Publisert: 2005-08-05 20:17:09
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor