Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hvem skal spille?
Både Skogen og vi er usikre.  


Harald Stormoen kan komme på banen i Adeccoligaen for første gang i år.
Etter et langt spillermøte, gjennomførte gutta ei rimelig intensiv økt i dag. De vanlige kampforberedelsene med formasjonstrening ble erstattet av spill fire mot fire på liten bane. Det var høyt tempo, og det var en gjeng som så spillesugne ut. Det er også tydelig at gutta har skjønt at det er kamp om plassene på laget, og de gjorde mest mulig for å vise seg fram.

Laget blir ikke tatt ut før i morgen, og det er slett ikke umulig at det blir flere endringer i startoppstillingen. En endring er definitivt at Fredrik Eriksen står i mål. Fredrik Persson har karantene etter det røde kortet han fikk mot Hødd. Reservekeeper blir junioren Kenneth Volden. Han har amatørkontrakt, men har fått dispensasjon av NFF til å sitte på benken og eventuelt komme inn i morgendagens kamp.

Ellers står nok Skogen foran et vanskelig laguttak. Paul Olausson og Harald Stormoen er høyaktuelle. Begge kom gjennom dagens trening uten problemer, og spesielt imponerte Olausson veldig i dag. Peter Lindau var med på tre fjerdedeler av økta før kneet hans sa stopp. MR- undersøkelsen han tok på lørdag viste at det ikke er noe alvorlig galt, men han hadde allikevel smerter i dag tirsdag. Han spiller definitivt ikke mot Mandalskameratene.
Kai Olav Ryen er like bli nesten uansett. Blir han midtspiss, midtstopper eller benkesliter i morgen?
Frode Birkeland måtte forlate treninga etter å ha fått akutte ryggproblemer. Etter en tur hos kiropraktor Sondre Buvarp, var han imidlertid tilbake igjen uten smerter. Dermed er også han aktuell for morgendagens kamp.

Ellers er det verdt å nevne at Tore Andreas Gundersen ser ut til å ha funnet igjen formen. På dagens trening var han mer lik den Tore vi husker fra før ferien, og det er positivt. Med dagens prestasjoner meldte også han seg i høyeste grad på i kampen om spilletid i morgen. Trolig offentliggjøres verken troppen eller laget før klokken 17.45 i morgen. De som vil vite det har derfor neppe noe annet valg enn å møte opp på Gjemselund for å se kampen som begynner klokken 19.00.

Vi minner forøvrig om at det er siste frist for levering av KIL sin interntipping på onsdag. Kuponger kan leveres inn på Gjemselund eller via kil.no helt fram til kampstart.
Paul Olausson var god på trening i dag. Vi håper inderlig at lysken føles like fin ut i morgen, slik at han er spilleklar.


Kaprer Tore plassen som midtspiss i morgen?

Publisert: 2005-08-09 22:24:33
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor