Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Henger med i toppen
KIL 2 ligger fortsatt bare to poeng bak Sander, etter at Eidsvoll IF ble slått med 2-1 på bortebane mandag.  


Det var i andre omgang vi tok over. Var det en lyslugg fra Dombås som ble Tungen på vektskålen?
Første omgang var langt unna pari for KIL, og burde forbigås i stillhet. Det gikk en drøy halvtime før det første målet på Eidsvoll Stadion. Da glapp alt som het markeringer i KIL-feltet, og det endte med at en Eidsvollspiller kunne heade ballen i åpent mål. Rett før dette hadde Patrick Holtet et godt frispark, men hjemmelaget ble reddet av stolpen.
Ole Enok Skjellestad var ikke spesielt fornøyd med spillet når mørket senket seg over stadion.
Stian Aaserud var en av KIL sine beste i dag. Han var en stadig trussel på venstrekanten – en uvant posisjon for ham. Rett før pause avanserte han inn fra venstrekanten sin. Først datt han veldig lett, og dommeren ble ikke fristet til å dømme straffe. Imidlertid kom han seg opp igjen og tråklet seg videre. Denne gangen ble han virkelig klippet ned, og dommeren pekte på 11-metersmerket. Der la Tore Andreas Gundersen ballen før han plasserte den såpass dårlig at keeper fikk reddet til corner.

Etter sigende var ikke trener Ole Enok Skjellestad spesielt fornøyd i garderoben i pausen. Han klaget spesielt på tempoet, som var meget labert. Etter pause hjalp det. Vi fikk til litt hurtigere spill, og kom oss da etterhvert også til store sjanser. Det skulle imidlertid enda ei straffe til for å score. Ole Marius Hansen var på vei gjennom mot mål da han ble felt. Klart straffespark. Nå fikk Patrick Holtet sjansen, og han satte inn utlikningen nede i keepers høyre hjørne.

Rett etterpå kombinerte Stian Aaserud glimrende med Aksel Dobloug. Det endte med et innlegg fra sistnevnte som Tore Andreas Gundersen bresidet inn. Det ble ikke flere mål selv om vi produserte flere gode sjanser mot slutten av kampen. Alt i alt var det en fortjent seier, selv om en del av gutta ikke var helt på topp i dag. Best på KIL i dag er nok Håkon Wibe-Lund. Han bidrar positivt framover, og er også sikker som banken defensivt. I tillegg til tidligere nevnte Stian Aaserud, bør også Rune Tungen og Aksel Dobloug være godt fornøyde med innsatsen sin.

Eidsvoll IF - KIL 2 1-2(1-0)
Eidsvoll stadion, 50 tilskuere

Gule kort for KIL: Eskil Koffeld, Rune Tungen, Ole Marius Hansen

1-0 Halvor Berg (32)
1-1 Patrick Holtet (str. 54)
1-2 Tore Andreas Gundersen (57)

KIL(4-3-3)

Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Eskil Koffeld
Herman Odden
Aksel Dobloug
Peter Lindau
Ole Marius Hansen
Alexander Eggum
(Rune Tungen i 45 min.)
Patrick Holtet
Tore Andreas Gundersen
Stian Aaserud
(Randulf Nedrum i 17 min.)
Patrick Holtet hadde et frispark i stanga og ei straffe i mål.


Tore Andreas Gundersen ble matchvinner.

Publisert: 2005-08-16 00:04:56
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor