Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Juniorene får tøff kamp
Skader og sykdom gjør at KIL/NTG mangler mange av sine beste spillere mot Skeid i fjerde runde i junior NM.  

I dag måtte både Jermund Udnæseth, Kjetil Gerhardsen og Sverre Digerud definitivt kaste inn håndkleet. Gerhardsens rygg er ikke i en slik stand at det er tilrådelig å spille kamp, Jermund Udnæseth er satt på en knallhard antibiotikakur, mens G16-landslagets Sverre Digerud fikk en smell i lørdagens 3. divisjonskamp mot Fu/Vo. Tore Andreas Gundersen sitter på benken for A-laget, og er uaktuell.

I tillegg til dette, er det flere av de som spiller på søndag som måtte gjennom en tung kamp på lørdag. Både Alexander Eggum, Kim Daniel Larsen, Randulf Nedrum og Aksel Dobloug spilte hele kampen, mens Eskil Koffeld og Chris Lundhaug kun spilte en omgang hver. Ikke til å undre seg over at trener Trond Amundsen er mye mer defensiv enn normalt.

Grunnet alle problemene har ikke trenerne kunnet ta ut noe lag ennå. Den som lever i morgen får se. Det er imidlertid klart at gutta trenger all støtten de kan få på Nordre Åsen kunstgress. Supportere i Oslo: Møt opp og gi lyd fra dere! Kampen begynner klokken 1400, så det er mer enn nok tid til å få med seg både denne kampen og Adeccoligakampen mot samme klubb, Skeid, senere på kvelden.


Publisert: 2005-08-21 00:13:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor