Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Over og ut
Etter en dårlig og en brukbar omgang, måtte juniorlaget se seg slått 2-0 av Skeid.  


Robert Leistad var den beste offensivt på KIL/NTG i dag.
Før kampen hadde gutta blitt enige om at de skulle gå knallhardt ut de første 20 minuttene. Det holdt bare i 20 sekunder. Etter dette tok hjemmelaget over helt. Vi sleit med å komme opp i motstanderne, og ble stadig liggende en meter eller to unna i markeringene. Dette gjorde at Skeid hele tiden fikk litt for god tid. Når vi i tillegg ikke klarte å vinne verken første eller andreballene, sier det seg selv at vi ble klart underlegne i banespillet.

Skeid jobbet seg fram til flere målsjanser. De to spissene deres var stadige uromomenter, og Odden og Koffeld i midtforsvaret hadde sin fulle hyre med å holde tett bakover.
Chris, Petter og Sverre.
Framover på banen skapte vi minimalt. Vår eneste store sjanse i første omgang kom når Robert Leistad løp gjennom på venstresida. Dessverre var keeper godt nede og reddet.

På bakgrunn av dominansen var det på ingen måte ufortjent at Skeid tok ledelsen. Målet kom etter en feilpasning i forsvaret, men minnet uansett stygt om offside. Utover mot pause dreide det aller meste seg om forsvarsspill, og å klare å gå til pause med bare et mål mindre enn hjemmelaget.

Med 1-0 ved pause, var det jo absolutt sjanser. Det hadde tydeligvis spillerne skjønt i garderoben i pausen, for det var et annet lag som entret banen etter pause. Sverre Digerud hadde kommet inn for Randulf Nedrum, og med fysikken hans ble det litt mer spill ute på høyrekanten.

Resten av laget fulgte hans eksempel. Rune Tungen kom seg opp på vanlig nivå igjen, og Petter Linstad fikk jobbet seg inn i kampen. Vi fikk et par gode skuddmuligheter, men dessverre endte begge forsøkene utenfor. Imidlertid skulle vi få den ene enorme sjansen som det etter kampen ble snakket om. Etter et innkast fra Kjetil Gerhardsen, fikk Eskil Koffeld stå umarkert på bakre stolpe. han fikk skutt, men keeper fikk tilsynelatende klarert. Imidlertid var det mange som etter kampen påsto at ballen hadde vært inne i mål. Etter dette skapte vi egentlig ikke så mye, og Skeid avgjorde tre minutter på overtid ved å sette inn sitt andre mål for dagen. Dermed er cupeventyret slutt for i år, kvartfinalene går uten KIL-deltakelse

Skeid – KIL/NTG 2-0 (1-0)
Nordre Åsen kunstgress, 200 tilskuere

Gule kort for KIL: Jermund Udnæseth, Eskil Koffeld, Kim Daniel Larsen

1-0 Martin Vete (26)
2-0 Ralf N. Berg

KIL /NTG(4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
Eskil Koffeld (K)
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Jermund Udnæseth
(Alexander Eggum fra 33)
(Kim Daniel Larsen fra 70)
Petter Linstad
Rune Tungen
Randulf Nedrum
(Sverre Digerud fra 33)
Ragnar Koffeld
Robert Leistad
Eskil Koffeld spilte sin beste kamp på lenge, men måtte allikevel finne seg i tap.


Kjetil Gerhardsen gjorde comeback etter sin ryggskade.

Publisert: 2005-08-21 20:19:49
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor