Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Harald skadet
Det har ikke vært noen lystig uke for KILs midtbanespillere, men Skogheim har klart å komponere et slagkraftig lag  


Bildet ingen vil se. Harald Stormoen i samtale med medisinmann Sondre Buvarp mens de andre driller formasjon. Peter Lindau vet godt hvem Buvarp er han også.
Avisen Glåmdalen kunne fredag fortelle at Stormoen var eneste friske midtbanespiller i KIL, men nå har han fått lyskeproblemer. I tillegg er Peter Lindau meniskoperert og Fremming har denne uka blitt operert for flere brudd i nesas. Espen Nystuen er uaktuell på grunn av karantene og Ole Marius Hansen haltet rundt i denne ukas B-kamp.

- Jeg førte ballen fremover og plutselig hugg det til i lysken, og det gjør vondt. Heldigvis er det ikke de samme smertene som før, så det dreier seg nok ikke om Gilmors Groin skaden. Jeg tror ikke det skal ta så lang tid før jeg er klar igjen, kunne Harald fortelle på fredagens trening,

- Det går tregt fremover, sa Peter Lindau mens han syklet rundt på Gjemselund.

- Det går tungt for meg også, kunne Jørsn Karlsrud melde, og avskrev derfor alle spekulasjoner om et spektakulært comeback.

Nå ser imidlertid situasjonen litt lysere ut enn tidligere i uka, bortsett fra for Harald. Kula trente for fullt fredag og Fremming tråkket også til med maske over ansiktet. Med begge disse gutta klare til kamp var det vel egentlig bare spørsmål om en plass på midten.

Kula blir igjen midtbaneanker for KIL.
Trenerne har ikke endret på noen av de andre leddene så det blir Patrick Holtet som tar den siste indreløperplassen. Pat har bekledd denne i flere B-kamper i år. Med sin fot bør Pat være i stand til å fore angrepsrekka med gode baller.

Vegard Skogheim understreket fredag at KIL stiller et slagkraftig og bra lag selv om det ble noen bytter. Vil du vite mer om Skogens tanker bør du klikke deg inn på ”trenerens hjørne” på hovedsiden.

Det begynner å se bedre ut på Gjemselund. Garderobene er ferdige om kort tid. De to neste etasjene vet ingen når blir ferdig. Kommunen har ikke råd så her må KIL trolig dra i gang en dugnad.
Laget mot Sandefjord blir slik (4-3-3):
Fredrik Persson
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg (K)
Frode Birkeland
Kjetil Byfuglien
Patrick Holtet
Ole Marius Hansen
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
Kai Olav Ryen
Einar Kalsæg

Benken:
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Eskil Koffeld
Kjetil Gerhardsen
Tore Andreas Gundersen
Kim Roger Strand

Det diskuteres ofte at spillere i KIL etter hvert blir omskolert til stoppere. På grunn av juniorkampen fredag kveld var det litt få utespillere på trening, og dermed fikk Fredrik Eriksen i spillsekvensen mulighet til å understreke at han ikke er aktuell som midtstopper!

Patrick Holtet får endelig starte en A-kamp igjen. Denne gangen på en litt uvant indreløperplass.


Dumbo og Maskefjes? Fremming gir seg aldri og Jensen ser oppover toppscorerlista.

Publisert: 2005-08-26 18:52:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor