Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
1-3
Sandefjord var som ventet solide, og da ballen ikke rullet KILs vei ble det et sjeldent hjemmetap for våre gutter  


Kai Olav Ryen jobbet og slet mot tøffe stoppere hele kampen. Til slutt overlistet han dem og satte inn 1-3.
KIL hadde initiativet de først minuttene på Gjemselund, men selv om gutta hadde ballen omtrent sammenhengende de første fem minuttene ble det ikke skapt sjanser. Så våknet plutselig gjestene til liv. Fredrik Thorsen fikk to kjempesjanser, men imponerte ingen med avslutningene sine. To ganger var han alene med keeper, men Persson reddet den første og den andre satte han utenfor.

Sandefjord presset høyt og et litt stresset KIL fikk ikke spillet til å gli, men det ble småfarlig da Hansen fikk til en styring etter en corner. Etter snaue tjue minutter fikk gjestene nok en stor sjanse. Kristoffersen var alene med Persson, men igjen reddet svensken. Minuttet etter var han imidlertid sjanseløs da Jakob Augustsson fikk gå opp og heade inn 0-1 etter en corner. Markeringen glapp totalt. KILs bestemann var på ballen, men maktet bare å slå den opp i nettaket.

KIL kom seg kjapt igjen, men fikk nok en smell da Olausson måtte forlate banen med lyskestrekk før omgangen var halvspilt. Det ble noen cornere, men nærmest var KIL da Holtet klinket til fra tjue meter. Dessverre fikk keeper slått til corner.

Ole Marius Hansen og resten av midtbanen slet mot aggressive og velorganiserte gjester.
Annen omgang startet tamt. Først etter ti minutter skjedde det noe. Holtet sendte av gårde et frispark, men det var ikke hardt nok og keeper kunne plukke ballen ned oppe ved vinkelen. Etter dette gikk gjestene rett i angrep og det endte med 0-2. Persson skrek og kom ut for å ta ballen, men Jensen klinket den i Nyberg. Den fikk en ulykksalig bue og landet i det tomme målet. Surt!

Gundersen hadde en heading utenfor før Persson igjen storspilte da Samuel Isaksen var alene igjennom. Det hjalp ikke så mye for like etterpå vartet gjestene opp med et strålende klikk klakk angrep, og det sto 0-3 på Gjemselund.

Patrick Holtet hadde et par gode skuddforsøk, men måtte gå målløs av banen.
KIL virket litt ufarlige kampen igjennom. I annen omgang skapte gutta mange sjanser, men de var ikke veldig store. Ett mål skulle vi allikevel lage. Kalsægs corner ble headet inn av Kai Olav Ryen. Da ble det litt fart i sakene og Sandefjord så omtrent like paniske ut som KIL gjorde mot Skeid sist helg.

Wibe-Lund hadde et positivt innhopp og bidro til å skape trøkk da Skogheim la om til 4-4-2. KIL skapte såpass at det ikke hadde vært noe å si på om de hadde redusert en gang til. Gjestene hadde en farlig kontring, men flere mål ble det ikke. Dermed måtte gutta konstatere at det ble hjemmetap.

Kommentarer, forklaringer, fakta og tull kommer mandag.

For fakta, se kamper.

Lars Erik Fremming i kjent stil. Denne gangen med ansiktsmaske på grunn av nesebruddet.


Tore Andreas Gundersen er ikke helt i vater etter sine salmonellaproblemer, men søndag spilte han bedre og bedre utover i kampen.

Publisert: 2005-08-28 21:33:33
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor