Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Seier etter flott opphenting
Juniorlaget til KIL/NTG slo Nordstrand på torsdag etter en høydramatisk kamp i Oslo.  


Jermund Udnæseth utliknet.
Det så ikke ut til at KIL-spillerne helt så ut til å skjønne at kampen hadde begynt når dommeren blåste i gang. De første minuttene var de totalt på hæla, og Nordstrand fosset fram i angrep etter angrep. I overganger kom de med massevis av folk som vårt forsvar hadde store problemer med å plukke opp. Når våre gutter i tillegg sleit voldsomt med markeringene på dødballer, skjønner vel de fleste at hjemmelaget fikk spilt seg fram til flere gode sjanser. Etter et kvarter hadde de allerede hatt fire-fem kjempestore, hvorav to endte med mål.

Aggressiviteten Nordstrand viste i begynnelsen av kampen, avtok noe etter hvert. De orket nok ikke gjennom en hel kamp, og utover tok KIL/NTG over mer og mer. Midtbanen sleit imidlertid med å komme ordentlig inn i kampen, og de fleste av sjansene våre kom på dødballer. I løpet av første omgang hadde både Eskil og Ragnar Koffeld store sjanser til å redusere, uten å få ballen i mål.

Dette kampbildet fortsatte etter pause, men nå kom også midtbanen med. Jermund Udnæseth ble mer synlig, og kom seg ofte inn i rommet mellom motstandernes midtbane og forsvar. Det store presset ga noen målsjanser i begynnelsen, men etter hvert fikk Nordstrand justert forsvarsfireren sin slik at de tettet bedre igjen. Det er heller ikke til å legge skjul på at de, på oppfordring fra laglederne på benken, brukte enhver anledning til å dra ut tida.

Til slutt ble det imidlertid hull på byllen. Jon-Krybelsrud slapp igjennom på venstrekanten, og fikk lagt inn. Her var Ragnar Koffeld framme med brystkassa si, og reduserte til 2-1. Ikke mange minutter etterpå brukte Jermund Udnæseth samme kroppsdel til å utlikne til 2-2. Også dette målet kom etter et innlegg.
Jon-Kristian stilte med en oppsiktsvekkende afrofrisyre.

Naturlig nok ble kampen annerledes nå, men KIL/NTG sin opphenting var ikke over. Etter en høy poler av en ball, kom plutselig Randulf Nedrum og Jon-Kristian Krybelsrud to mot en mot en forsvarer. Han felte Krybelsrud, og dommeren pekte ubønnhørlig mot straffemerket. Ragnar Koffeld gjorde ingen feil, og satte ballen i keepers venstre hjørne.

Selv om dette skjedde i det 85. minutt, var kampen langt fra over. Etter uthalingen av tida fra hjemmelaget, bestemte dommeren seg for å legge til drøye 7 minutter i tilleggstid. Uansett hva klokka viste, taklet gutta det bra, og kunne ro i land høstsesongens første trepoenger.

Nordstrand – KIL/NTG 2-3 (2-0)
Nordstrand kunstgress, 50 tilskuere

Gule kort for KIL/NTG: Randulf Nedrum, Petter Linstad, Tor Christian Bækken

1-0 (7)
2-0 (14)
2-1 Ragnar Koffeld (79)
2-2 Jermund Udnæseth (82)
2-3 Ragnar Koffeld (str. 85)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
Eskil Koffeld (K)
Herman Odden
Axel Dobloug
Rune Tungen
(Tor Christian Bækken i 35 min)
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Jon-Kristian Krybelsrud
(Stig T. Aarsheim i 5 min.)
Ragnar Koffeld
Randulf Nedrum
Ragnar Koffeld ble helten med to mål.


Publisert: 2005-09-03 10:23:42
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor