Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Noen ganger er fotball kjedelig
KIL spilte så svakt så svakt mot Løv Ham, og det var ikke på noen som helst måte ufortjent at Bergenserne tok alle tre poengene.  

Etter seks minutter noterte vi oss at KIL hadde kommet best i gang. Rett etter hadde vi også et framspill som Einar Kalsæg nesten nådde. Dette var i grunnen det eneste positive vi skulle komme til å skrive om i løpet av første omgang. De siste 39 minuttene var for å si det stygt nærmest en lidelse å se på.

Tore Andreas Gundersen var tilbake i startoppstillingen. Han jobbet og sleit, men kom seg kun til en halvsjanse.
Et forvarsel fikk vi etter sju minutter. En Løv Ham spiller tok ballen og gikk framover. Det var ingen som stoppet ham, og han fikk gå helt inn til ti meters hold. Da avsluttet han, men heldigvis reddet Fredrik Persson ballen til corner.

Corneren fra venstre endte med at vi klarerte til en ny corner – denne gangen fra høyre. På denne corneren fikk Sindre Erstad stå helt aleine, og headet ballen via bakken og opp i nett-taket.

Måten vi spilte på utover i omgangen, gjorde at vi etter hvert kunne si at ledelsen ikke på noen som helst måte var urettferdig. Før pause skapte de et halvt dusin brukbare sjanser, og vi må være takknemlige for at vi bare lå under med et mål. Vi skapte ikke en eneste sjanse, og de gangene vi kom over midten stoppet det seg helt når vi nærmet oss 16-meteren.

Utover i andre omgang kom det seg, men ikke i den grad at vi klarte å skape noen sjanser. Løv Ham var nå mest opptatt av å dra ut tida, og det så ikke noe ut som om dommeren hadde noe i mot det. Han stykket opp kampen ved å blåse for den minste detalj.

I tillegg lot han bergenserne hindre oss i å ta raske frispark. En gang reagerte Espen Nystuen ved å prøve å ta ballen fra en motstander som plukket opp ballen etter at dommeren hadde blåst. Å ta opp ballen syntes dommeren var helt greit, å prøve å ta den tilbake syntes han kvalifiserte til gult kort. Espen står dermed over neste kamp – hjemme mot Pors Grenland.

Når det gjelder sjanser, kan vi med litt velvilje telle en til KIL. Tore Andreas Gundersen fikk et oppspill på 16-meteren, vendte seg opp og fyrte av gårde et skudd. Det ble brukbart hardt, men gikk dessverre utenfor. Ex Hartlepoolspiller, Løv Ham keeper Martin Hollund, så ut som om han hadde full kontroll.

På slutten av kampen satte vi opp Kai Olav Ryen og Kim Roger Strand som midtspisser sammen med Gundersen, uten at det hjalp noe som helst. Dermed måtte gutta svelge et tap, og det er lenge siden vi på sidelinja har måttet svelge å se så dårlig spill.

Fremming var fortvilet etter kampen. Det positive var at nesa holdt en da en kamp.

Håkon Wibe-Lund fikk sjansen som flanke, men sleit som resten av laget med å skape sjanser.


Publisert: 2005-09-04 19:39:49
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor