Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Målorgie før pause
Hele sju mål ble det scoret i løpet av de første 45 minuttene i dagens kamp mellom KIL 2 og Elverum. Dessverre ble det ingen i andre omgang, og dermed måtte KIL-gutta vende nesa hjem til Kongsvinger med 4-3 tap i kofferten.  


Allerede i det første minuttet av kampen fikk Elverum en kjempesjanse etter en miss i KIL-forsvaret. Milivoj Knezevic rundet Fredrik Eriksen, men fikk så spiss vinkel at han valgte å ikke avslutte. Det endte til slutt med et skudd utenfor.

Kampen startet underholdende. Begge lag forsøkte å spille fotball. Elverum presset høyt, og det gjorde at vi noen ganger mistet ballen slik at de kunne få farlige overganger. Vår første farlighet kom etter drøye ti minutter, da Kim Roger Strand og Rune Tungen fikk fyre løs hvert sitt skudd fra 16-meteren. Begge skuddene ble dessverre blokkert.

Etter et kvarter startet scoringsballet. Patrick Holtet forfulgte en ball sammen med en forsvarer. Keeperen til Elverum kom ut og krasjet med forsvarsspilleren, og plutselig var Holtet alene på åpent mål. Han gjorde ingen feil, og vi tok ledelsen 1-0.
Kim Roger Strand måtte se seg slått av tidligere lag- og klassekamerat Anders Helland på mandag.
Rett etter utliknet de. Vi mistet ballen på midten, Elverum fosset i angrep, og 1-1 var et faktum bare et minutt etter ledermålet. Fem minutter senere lå vi under, etter at Mirco Tomic fikk gå opp helt umarkert og heade inn en corner.

Bakover på banen sleit vi voldsomt før pause, men offensivt spilte vi bra, og etter et flott raid av Patrick Holtet på venstresida, ble Randulf Nedrum lagt i bakken. Frode Birkeland gjorde ingen feil fra straffemerket, og dermed var vi like langt.

Elverum rakk å putte på to mål til før pause – vi et. Det kom på overtid, etter at Rune Tungen hadde avansert framover. Fra 20 meter fyrte han løs. Keeper fikk en fingertupp på ballen, men allikevel suste den inn i krysset. Et vakkert mål.

I pausen justerte begge lagene forsvarsfirerne sine, og dermed ble det ikke på langt nær så mange sjanser. Fredrik Eriksen hadde flere flotte redninger på noen av de farlighetene Elverum kom seg til. De første 20 minuttene skapte de litt, men etter det fikk de nok med å ri på ledelsen sin. Vi hadde full kontroll på banespillet, men maktet ikke å skape så mange sjanser. Den største kom definitivt da Rune Tungen knapt halvveis i omgangen headet et frispark i stolpen.
Skilt ved fødselen? Både Jon-Kristian og Tor Christian kom inn som innbyttere mot Elverum.
Dermed kunne Elevrum feire seieren, og at de gikk forbi oss på tabellen. Det ligger an til en superspennende avslutning i 3. divisjon, hvor hele tre lag kan vinne avdelingen. Elverum har igjen Sander hjemme, og med «normale» resultater i de andre kampene, vil vinneren der bli seriemester. Dersom det blir uavgjort, vil KIL 2 vinne, såfremt vi vinner våre gjenstående kamper mot Trysil, Flisa og Stange.

Elverum – KIL 2 4-3 (4-3)
Sentralidrettsplassen, 161 tilskuere

Gule kort for KIL: Petter Linstad, Patrick Holtet, Frode Birkeland

0-1 Patrick Holtet (15)
1-1 Marius Krokhaug (16)
2-1 Mirko Tomic (20)
2-2 Frode Birkeland (str. 28)
3-2 Marius Krokhaug (31)
4-2 Goran Nimcevic (43)
4-3 Rune Tungen (45)

KIL (4-3-3)

Fredrik Eriksen (K)
Chris Lundhaug
(Jon-Kristian Krybelsrud i 21 min.)
Eskil Koffeld
Frode Birkeland
Axel Dobloug
Rune Tungen
(Tor Christian Bækken i 10 min.)
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
(Stig T. Aarsheim i 5 min.)
Patrick Holtet
Kim Roger Strand
Randulf Nedrum
Mål for Patrick mot gamleklubben Elverum.


Fredrik Eriksen gjorde en god kamp i KIL-buret

Publisert: 2005-09-05 23:29:51
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor