Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Greit mot Trysil
KIL 2 gjorde jobben, og la med en god førsteomgang grunnlaget for en trygg seier. Kim er igjen målkongen i 3. divisjon  


Robert Leistad var frisk på kanten etter å ha hatt karantene de siste fire kampene.
De første minuttene av kampen bølget spillet frem og tilbake. KIL spilte seg til to gode sjanser ved Strand og Eskil Koffeld, mens Trysil hadde et par slappe skudd som Eriksen enkelt tok seg av. Når åpningsminuttene var unnagjort var det KIL som tok tak i kampen.

Trysil ble løpende i mellom, og lekne KIL-gutter viste fine tendenser. Etter drøyt ti minutter fikk Kim Roger Strand ballen av Kim Daniel Larsen på fem meter. Han sendte to mann i pølsebua med en lekker tofotsdribling før han sendte lærkula i nettet.

Trysil kunne utlignet like etterpå, men Eriksen fikk løpt tilbake og reddet skuddet som kom fra egen halvdel. Underholdnig kaller vi det. Eriksen fikk også vist seg frem på en gjennomløpning senere i omgangen, men alt i alt hadde forsvaret god kontroll.

KIL hadde et meget solid overtak i spillet omgangen ut og til tider var det nesten i overkant nonchalant. Espen Nystuen spilte indreløper, og styrte det meste fra den posisjonen. En særdeles offensiv John Reidar Jensen fulgte opp på høyresiden og så mer ut som en indreløper eller en kant enn en back.
Kim Daniel Larsen hadde mye bra å by på.
Rett etter halvtimen økte KIL til 2-0. Robert Leistad ble spilt fri av Kim Roger og hadde en hel banehalvdel for seg selv etter at backen var parkert. Han vippet ballen elegant over keeper og inn i nettet.

Annen omgang startet med en sjanse for Jensen, men headingen fra spiss vinkel gikk ikke inn. Ettersom tiden gikk kom Trysil mer inn i kampen, men de skapte ikke alle verden. Et par ganger var de på vei gjennom vårt forsvar, men Eriksen og de fire foran ryddet fint opp hver gang.

KIL økte til 3-0 etter at Espen Nystuen etter dommerens mening var blitt revet ned i feltet. Jensen var som vanlig sikker fra ellevemeteren.

Så kom et par episoder som ikke var helt i tråd med ”fair play” satsingen til FIFA. Trysils Patrick Gustavsen skulle vært sendt av banen etter en kontrovers med Birkeland.

- Det er en duell og han får frispark. Vi blir liggende på bakken og han denger til med i siden, så han var heldig som ikke ble utvist, fortalte Frode, som regner med at han kjemper om en stopperplass til helga.

Etter kampen forklarte dommeren at han ikke hadde sett noe slag og dermed valgte å ikke dele ut noen kort i situasjonen.

Like etter ble Kim Daniel Larsen liggende på midtbanen med store smerter, men Trysil spilte angrepet ut. Vi mener det er unødvendig på stillingen 3-0.

De siste tjue minuttene gjorde KIL noen bytter, og i tillegg satte de en ball til bak gjestenes keeper. Jensen spilte frem Strand som tok ballen ned på kassa, vendte opp og banket ballen inn i det lengste hjørnet. KIL ledet 4-0 og Kim var igjen toppscorer i 3. divisjon. Dermed så det ut til at KIL skulle klare å holde nullen og dra i land en sikker seier. Dessverre var ikke Frode Birkeland helt heldig på overtid. Et sjeldent Trysilinnlegg ble til et selvmål av Bergenseren.

Vi gratulerer alle gutta med en god første omgang. I annen falt det litt, men alt i alt var det greit. Jensen derimot var svært skuffet over lagets prestasjoner den siste halvtimen, og etter Trysils redusering på overtid ble det allmenn munterhet på tribunen da han i frustrasjon ropte:

- Nå må vi trå til gutter, ellers så taper vi.

For øvrig var en uvanlig offensiv Jensen fornøyd med kampen:

- Jeg hadde litt offensive oppgaver og det er morsomt å kunne være med mye fremover. Det føltes trygt så lenge vi hadde så god kontroll, og da er dette en fin arena for meg å trene på det offensive og utvikle meg på det, sa Jensen, før han fyrte løs mot lagets siste halvtime:

- Vi er ikke proffe nok og selv om vi leder klart så må vi kunne ha innsats og iver. I og med at jeg ikke startet A-kampen sist er det 3. divisjon som er min arena og da må jeg gi alt her. Det samme gjelder for de andre så da bør vi trøkke til, slo backen fast etter en kjapp dusj.

Espen Nystuen var noen hakk blidere i dag enn da vi prøvde å snakke med han i Bergen sist helg.

- Dette var vel greit. Jeg mener vi spilte bra i første omgang, og da Trysil samler laget litt mer i andre ble det ingen stor omgang, sa Espen, før han resonerte litt rundt muligheten for å få spille på Jæren til helga:

- Nei, Vegard får ta ut laget, men jeg mener jo alltid at jeg bør spille. Men jeg ser at det ikke blir lett for nå er det hard kamp om plassene, sa dagens beste KILspiller.

Fakta
KIL 2 – Trysil FK 4-1 (2-0)
Gjemselund stadion
Snaut 60 tilskuere
Gule kort til KIL: E. Koffeld og Nystuen

1-0 Kim Roger Strand (12)
2-0 Robert Leistad (33)
3-0 John Reidar Jensen (str 51)
4-0 Kim Roger Strand (72)
4-1 Selvmål (90+2)

KIL (4-3-3):
Fredrik Eriksen (K)
John Reidar Jensen
Eskil Koffeld
Frode Birkeland
Kjetil Gerhardsen
Espen Nystuen
Petter Linstad
Kim Daniel Larsen
(Aarsheim fra 79)
Jon-Kristian Krybelsrud
(Nedrum fra 70)
Kim Roger Strand
Robert Leistad
(Dobloug fra 88)

Benken:
Kenneth Volden
Axel Dobloug
Stig Tunheim Aarsheim
Randulf Nedrum
Espen var banens klare ener.


Toppscorer igjen!

Publisert: 2005-09-12 20:46:44
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor