Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Førstemann
Da er en brikke puslet på plass med tanke på neste sesong  


Paul Olausson får hjelp av trener Sønsterudbråten.
Paul Olausson ble fredag enig med KIL om en ny kontrakt. Svensken har spilt for KIL siden sommeren 2001 da han kom fra vår naboby i Sverige. Den gangen ble han oppdaget i en treningskamp mellom KIL og det såkalte ”Grenselaget”.

Siden da har Paul vært en viktig brikke i KILs offensive spill. I tillegg til å score en del mål ligger han alltid godt an på assiststatistikken.

I sommer og høst har han vært aktuell for svenske GAIS, men det endte heldigvis med ny kontrakt i KIL.

Vi gratulerer både supportere, KIL og Paul med den nye avtalen, og ser frem mot en spennende høst med tanke på kontrakter. Og er du etter de siste dagers avisskriverier litt usikker på hva klubben egentlig mener om forhandlinger og kontrakter kan du lese artikkelen som sto på kil.no 13. september.

Denne nyheten var typisk en slik nyhet som først ble sendt ut til de som har meldt seg på KIL sin SMS-infotjeneste. Vil du sikre deg andre overgangsnyheter utover høsten bør du melde deg på du også. Send KIL INFO til 1960.


Publisert: 2005-09-16 16:02:13
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor