Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Medaljer innen rekkevidde
Etter seieren over Follo på torsdag, er medalje i interkretsserien absolutt innen rekkevidde for juniorgutta.  


Tor-Christian Bækken er ny på laget i høst, og gjorde sine saker meget bra som erstatter for Petter Linstad, som hadde karantene.
KIL/NTG sleit med sykdomsproblemer før kampen, og hadde kun tre spillere på benken inkludert reservekeeper Jan Martin Knashaug. Imidlertid var det 11 på banen, og de gjorde en meget god innsats.

Vi kom best i gang, og selv om det var på kampens første sjanse, var det i tråd med spillets gang at KIL/NTG tok ledelsen etter 12 minutter. På en corner trodde Follo sin keeper at han hadde kontroll, men misset stygt i feltet. Det gjorde ikke en av banens minste, Kim Daniel Larsen, som stusset ballen nydelig inn i mål.

Etter at hjemmelaget hadde dominert det første kvarteret, kom Follo tilbake utover i omgangen, de skapte ikke noen store sjanser, men de presset oss litt bakover. Forsvaret holdt stand. I dag hadde de en meget god dag på jobben.
Trenerne Trond Amundsen og Morten Kristiansen var meget fornøyde etter kampen, og feiret med å slå på boksen.
I stedet for utlikning ble det 2-0. Keeper rotet det igjen til på en dødball, og Herman Odden kunne enkelt heade inn en retur i åpent mål. Da hadde det gått 35 minutter, og publikum begynte å kose seg i høstkulda på Gjemselund.

Rett før pause hadde Follo det som skulle vise seg å bli deres største sjanse, men Kenneth Volden kvitterte med en flott redning nede i det høyre hjørnet sitt.

Kampen ble definitivt avgjort noen minutter ut i andre omgang. Herman Odden ble dyttet ned inne i feltet, og dommer Tom Harald Hagen pekte på straffemerket. Å si at Ragnar Koffeld scoret sikkert, ville ikke være helt sant. Keeper slo ballen i stanga, men Ragnar scoret på returen.

Resten av kampen kontrollerte gutta. Med to kompakte ledd bakover på banen, skapte de tydelig frustrasjon hos Follo. De kom seg nesten ikke til en eneste målsjanse, og det må forsvaret få lov til å ta mye av æren for. Eskil Koffeld og Herman Odden var sikre som banken i midten, og både Chris Lundhaug og Kjetil Gerhardsen storspilte på backene.

Kampens flotteste mål kom som prikken over en i ti minutter før slutt. Innbytter Ruben Haakonsen fyrte av en kanon fra 20 meters hold, og når den gikk helt oppe i krysset hadde ikke keeper mye han skulle ha sagt. Dermed endte kampen med seier 4-0. KIL/NTG ligger nå på fjerde plass, to poeng bak Stabæk på andre. Det er imidlertid verdt å merke seg at KIL/NTG har færre spilte kamper enn både Stabæk og tredjeplasserte Follo.

Tre av målscorerne samlet på et brett.
KIL/NTG – Follo 4-0 (2-0)
Gjemselund bane 2, 70 tilskuere

Ingen gule kort for KIL/NTG

1-0 Kim Daniel Larsen (12)
2-0 Herman Odden (35)
3-0 Ragnar Koffeld
4-0 Ruben Haakonsen

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
Herman Odden
Eskil Koffeld
Kjetil Gerhardsen
Kim Daniel Larsen
Tor-Christian Bækken
Rune Tungen
Jon Krybelsrud
(Ruben Haakonsen i 25 min.)
Ragnar Koffeld
(Randulf Nedrum i 9 min.)
Sverre S. Digerud
Midtstopperne holdt pottetett.


Noen trodde det var Morgan Kane som kom inn på banen etter 65 minutter, men det var bare Ruben Haakonsen med tørkle i ekte westernstil.

Publisert: 2005-09-16 18:48:51
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor