Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fortjent tap mot Bryne
Selv om det var KIL som tok ledelsen, var det alt i alt helt rettferdig at alle tre poengene i søndagens kamp endte på Jæren.  

Begynnelsen av førsteomgamg var en sjansefattig affære. Da Einar Kalsæg scoret etter drøyt halvspilt omgang, var det faktisk kampens første målsjanse. Med dette målet er Kalsæg oppe på andre plass i kampen om toppscorertittelen i Adeccoligaen – i den grad det kan kalles en kamp når Daniel Nannskog har nesten dobbelt så mange mål som nestemann på lista.

Det var ikke lenge at KIL-folket kunne nyte ledelsen. Bare minuttet etter Kalsægs mål utliknet Bryne. Som så mange ganger før i år var markeringene for dårlige på en dødball.

- Akkurat som mot Pors forrige helg, lot vi en spiller gå inn i rommet foran alle våre spillere. Helt alene fikk han lov til nærmest å flikke ballen inn i mål, forteller Rune Sønsterudbråten. «Han» er i denne forbindelse Brynes Tommy Bergersen.

Etter dette dominerte hjemmelaget stort ut omgangen, og det var ikke ufortjent at de tok ledelsen før pause. Dette målet kom også på dødball – en corner.

- Corneren ble slått inn på første stolpe. Bryne hadde pakket tett slik at det vel sto en 12-13 personer innenfor 5-meteren, men jeg mener at målet burde ha vært forhindret, fortsetter Sønsterudbråten.

KIL var effektive før pause med en sjanse og et mål. Bryne hadde i følge KIL-benken sin statistikk hele fem kvalifiserte sjanser.

Etter pause var KIL bedre med i en periode. Bryne inviterte oss inn i kampen, men vi sleit med dårlige bevegelser og ditto presisjon i pasningsspillet. KIL sin største sjanse fikk Tore Andreas Gundersen da han kom alene med Brynes keeper Roger Eskeland drøyt halvveis i omgangen.

Den gode KIL-perioden ble brutalt avsluttet da Vidar Nisja punkterte kampen ti minutter før slutt. I denne situasjonen fikk Kai Olav Ryen seg en smell i låret, men etter kampen virket det ikke som om det var noe alvorlig, men eidskogingen må nok belage seg på at det er litt ømt noen dager.

- Jeg synes at Bryne var et bedre lag enn Pors, men i en periode etter pause er vi fullt på høyde. Det mangler imidlertid en del på at vi er på deres nivå kampen sett under ett, og det ser vi jo tydelig på sjansestatistikken. Jeg teller 11-3 til dem totalt, og da sier det jo seg selv at seieren var fortjent. Vi må jobbe oss ut av den dårlige trenden nå. Det var tross alt klar forbedring fra sist bortekamp mot Løv Ham, men det skulle da også bare mangle, avsluttet assistenttrener Sønsterudbråten.

KIL-trenerne håper på ei god treningsuke. Det blir ei hard økt på mandag for de som ikke spilte full kamp søndag, og ellers kommer uka til å gå som normalt. Det er ikke 3. divisjonskamp før på lørdag, så det er trolig at det kan mønstres fulltallig tropp på alle treninger.


Publisert: 2005-09-18 21:58:53
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor