Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Folkeaksjon for KIL
På lørdag braker det løs. Da starter Folkeaksjon for KIL.  

På lørdag blir det TV-aksjon stemning i byen. Folkeaksjonen er dratt i gang av bedrifter som har forstått at Kongsvinger drar nytte av å ha et fotballag i toppen.

Impressario Erik Øverby sørget sist uke for at svensktoppbandet Vikingarna og Tande P støttet KIL. På lørdag har alle muligheten til å bidra med sitt.

Firmaet Multi-Respons vil på lørdag stille sitt apparat til disposisjon hele dagen. Salgsteamet vil ringe rundt i byen for å få folk til å gi litt til KIL.

Den enkelte kan gi så lite eller mye man ønsker. Det vil bli delt ut diplomer i tre kategorier til alle som gir: bronse (100-499 kr), sølv (500-999 kr) og gull (1000+). Diplomene er laget av Vinger Trykkeri.

Multi-Respons sin målgruppe på lørdag er privatpersoner. I tillegg legges det opp til en firmastafett der bedrifter oppfordrer hverandre til å gi til aksjonen.

I tillegg til dette vil KIL gutta ha stand på Kongssenteret. Der vil det være mulig å kjøpe lodd i årets billotteri og melde seg inn i klubben.

Alt dette kan du i beste aksjonsstil følge på radio. Alle nærradioene i byen har stilt sendetid til disposisjon slik at alle kan følge aksjonen.

Per-Erik Stømner i Radio Kongsvinger som skal være produsent gleder seg til lørdag.

-Vi skal sende fra 0900 til 1800. Vi vil ha vanlige TV-aksjon prognoser og programleder Lars-Jakob Krogh vil ha gjester i studio. I tillegg til å ta pulsen på aksjonen vil han snakke med selebriteter, gamle spillere, vaffelstekere osv, sier Stømner til KIL.no.

KIL Toppfotball takker i førsteomgang byens nærradioer, Glåmdalen, Multi-Respons, Vinger Trykkeri, Gandalf Erik Øverby konsertbyrå og Ivar Holth transport for initiativet.

I neste omgang håper vi å takke alle dere som bidrar i aksjonen.

For alle dere som bor utenbys er det bare å sende en mail merket Folkeasjon for KIL til kilpost@kil.no så vil dere få tilsendt giro.

Vil du lese mer om aksjonen? Klikk deg inn via annonsen nederst på kil.no´s førsteside.Publisert: 2001-10-03 18:11:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor