Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
- Everything was shit
Jaakko Nyberg var langt fra fornøyd etter kampen mot Hønefoss. Det var ingen av de andre heller  


Håkon og Einar deppet i garderoben etter kampen.
- Alle tre målene de lager er etter personlige feil av oss, slo Jaakko fast.

Og det har han rett i. På 0-1 prøvde Kai å heade hjem, men Risholt snappet ballen før Fritz. På 0-2 falt ingen av og ingen fulgte løpet da Øverby løp gjennom på tretti meter. Og på 0-3 sklei en uheldig Byfuglien da han skulle klarere. Koskela fikk gjøre som han ville da han plukket opp nedfallsfrukten på 16 meter. Det resulterte i et sjeldent vakkert skudd oppunder ”ribban”.

Etter den håpløse åpningen på kampen gjorde Skogheim raskt noen bytter. Kula og Pat måtte ta den tunge turen av banen. Sikkert ingen trøst for gutta nå, men Skogheim understreket at han ikke så på de to som syndebukker:

- Nei, da hadde jeg vel byttet ut noen andre. De to skal ikke føle seg som syndebukker, men da vi skulle legge om ble de et slags offer. Det må de akseptere, men jeg skjønner at de er skuffa, sa Skogheim.

En av de som kom inn var Frode Birkeland. Han tok litt tak og ble etter hvert KILs beste spiller mot HBK. Han hadde dette å si etter kampen:

- Det er klart det er kjedelig å komme inn på 0-3, men noen ganger er det sånn. I annen omgang spiller de akkurat som i første. De venter på brudd og har et fast mønster da de vinner ballen. De var ikke så gode, men løper og kriger. Det får de betalt for. Vi jobber ikke nok. Vi står stille og tror vi kan få ballen i beina og så drible. Slik er ikke fotballen lenger. Flere av oss sto å så på kampen og da sliter vi mot et lag som løper, mente Frode, som understreket at fandenivoldsk innsats må ligge i bånn for KIL.

- Dette er for dårlig. Vi gjør ikke jobben sammen, så jeg er langt fra fornøyd, sa Harald Stormoen etter kampen. Midtbanespilleren er ikke i superform, men heldigvis ser det ut til at han er kvitt skadeplagene:

- Jeg kjenner at kroppen skranter, men det er nok like mye pga dårlig treningsgrunnlag. Jeg vil nok tjene på å komme meg gjennom noen kamper i høst. Nå er det nesten så jeg gleder meg til å begynne på nytt igjen.

Kjetil var ordknapp etter den flaue forestillingen
Etter kampen prøvde vi å være litt positive, og ymtet frempå til Strand at han og Gundersen skapte litt i annen omgang. Kjellmyragutten var ikke helt enig:

- Nja, vi skaper vel ikke all verden. Det er helt klart at vi mangler det siste lille. Jeg prøver å jobbe, men lykkes ikke med alt. Det ble mye løping og både tapte og vunnede dueller så jeg er sånn middels fornøyd, sa Kim, før han sa noen ord om å være spiss i 4-4-2 formasjon:

- Tore og jeg kjenner hverandre godt fra trening. Da spiller vi mye sammen, men det er klart det var litt uvant med 4-4-2.

Ikke godt å vite om man skal titte oppover eller nedover på tabellen om dagen, men med åtte poeng til lag nummer 13 på tabellen bør det vel være greit. Kjetil Byfuglien er i hvert fall ikke spesielt bekymret for nedrykk:

- Nei, det er jeg ikke redd for, men det hadde vært godt med noen poeng til slik at vi kan føle oss helt trygge. Det hadde vært greit å bli ferdig med det. Litt rart for det er ikke lenge siden vi tittet oppover og tenkte på tredjeplassen, sa Kjetil som hadde et ord å si om egen innsats:

- Dårlig.

Når det gjelder tabellplasseringen så er det økonomisk viktig å bli blant de åtte beste. 1-4 får en sum, 5-8 får litt mindre, 9-12 enda mindre mens de som rykker ned får minst.

Jaakko Nyberg fikk sitt andre gule kort på rad, men det er bare nr to totalt. Finnen er dermed med også neste kamp.

Hvem tror du dette er.
Sjanser KIL – HBK
1. omg: 0-4
2. omg: 2-1

Cornere KIL – HBK
1. omg: 1-3
2. omg: 1-0

Pluss: Vi slapp ikke inn mål på dødball.

Minus: Vi klarer ikke å komme oppi, og selvsagt at det er mange personlige feil.

Overraskelsen: At HBK stilte i noe som lignet en 4-2-3-1 formasjon. Det virket å være et smart trekk.

PS 1: Skogheim ville ha mer kraft på topp da han satte inn Jensen mot slutten. Det virket sikkert rart på mange, men Jensen er faktisk gammel spiss.

PS 2: KIL har nå tapt med de nye garderobene.

PS 3: Før kampen hadde KIL bare tatt to poeng mot de lagene som lå over oss på tabellen.

PS 4: Paul Olausson hadde problemer med klokka søndag og kom 45 minutter for sent til Gjemsleund. Han rakk oppvarmingen, men dro igjen på seg en strekk. Derfor startet Patrick Holtet.

PS 5: I tjuefemte serierunde for tjue år var det ingen lag som møtte hverandre. Da var det langt færre lag i divisjonen KIL var i (øverste divisjon).

PS 6: For ti år siden var det kamp. KIL var i Bergen og spilte 1-1 mot Brann. Vidar Riseth scoret for KIL mens Roger Nordstrand nettet for vertene.

PS 7: Lars Lafton, som kom inn på slutten i går, er tidligere norgesmester i bordtennis.

PS 8: For omtrent ett år siden (3. oktober 2004) slo KIL Start 1-0 i Kristiansand. 8 av Start-spillerne i den kampen spilte mot Vålerenga i går.

Lagene ruslet ut til årets laveste tilskuertall så langt


kil.no forsøker å få noen ord ut av skuffede spillere.

Publisert: 2005-09-26 16:05:16
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor