Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Seiersrekken brutt
Etter fem strake seire, ble det tap mot et Lørenskoglag som kjempet febrilsk for å holde seg over nedrykksstreken.  


Trond Amundsen slo ut med armene etter kampen.
Det så tøft ut for Lørenskog med hensyn på å redde plassen før kampen, men de fikk med dagens seier en luke ned til Trysilalliansen på 13. plass. KIL/NTG hadde sjansen til å gå opp på tredjeplass, men det så ut til at det var hjemmelaget som var mest ivrige etter å forbedre tabellposisjonen sin.

Ragnar Koffeld sleit med magesmerter under kampen, og hadde vondt også etter at dommeren blåste av.
I første omgang var vi bra med. Vi styrte mye av spillet på midtbanen, og Robert Leistad kom seg flere ganger godt rundt på venstrekanten. De fikk to litt heldige mål, og dommeren kom i fokus etter noen kontroversielle avgjørelser rett i forkant av begge. Imidlertid skjuler ikke dette det faktum at begge målene kom etter svakt defensivt spill av oss.

Starten var det ingenting å utsette på, siden Chris Lundhaug headet inn en corner etter bare ti minutters spill. Han tegner seg ikke så ofte på scoringslista, og dette var faktisk det første målet hans siden han fikk inn en fulltreffer mot Lyn i debuten sin i interkretsserien for et drøyt år siden.

2-1 målet vårt kom etter at Robert Leistad kom en mot en mot Lørenskogs siste forsvarer. Robert rykket fra, og skaut såpass godt at keeper måtte se ballen i nettet bak seg.

Lørenskog hentet altså opp både 1-0 og 2-1 ledelsen vår. Ved pause sto det 2-2. Andre omgang var det hjemmelaget som styrte, og vi må vel innrømme at det til slutt ble en fortjent seier. Upresist pasningspill og til tider vel dristig spill bakover på banen er ingen god kombinasjon. Når i tillegg Lørenskog ville mest i dueller og løp mer enn oss, skjønner man at vi sleit.

Hjemmelaget tok først ledelsen 3-2, men Ragnar Koffeld slo tilbake før to minutter var godt. Han plukket opp en retur fra keeper og satte den sikkert inn. Robert Leistad sto bak skuddet som keeper ikke klarte å holde.

Rune Tungen var bare skuffet.
Når så de blåkledde scoret to til, var det i praksis avgjort. Vi hadde noen smått utrolige sjanser mot slutten av kampen, men ballen ville ikke inn. Dermed ebbet kampen ut mens tåka seg inn en mørk oktoberkveld.

Etter kampen var det mange skuffede fjes, men man var opptatt av å fokusere på lørdagens kamp mot Stabæk. Med seier der, er vi i førersetet i kampen om andre- og tredjeplassen på tabellen.

PS! Melløs stadion i Moss er kjent for å være stedet der de serverer pølse i vaffel. På Lørenskog har de sin egen variant. Her opplevde vi faktisk å bli servert hamburger med ketchup i rosinbolle!

Lørenskog – KIL/NTG 5-3 (2-2)
Rolvsrud stadion, 50 tilskuere

Gule kort for KIL: Rune Tungen, Randulf Nedrum, Kenneth Volden

0-1 Chris Lundhaug (10)
1-1 (20)
1-2 Robert Leistad (34)
2-2 (39)
3-2 (52)
3-3 Ragnar Koffeld (52)
3-4 (69)
3-5 (80)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
(Axel Dobloug i 20 min.)
Herman Odden
Eskil Koffeld (K)
Kjetil Gerhardsen
Tor-Christian Bækken
(Kim Daniel Larsen i 33 min.)
Petter Linstad
(Stig T. Aarsheim i 8 min.)
Rune Tungen
Jon-Kristian Krybelsrud
(Randulf Nedrum i 13 min.)
Kim Daniel Larsen – deppa.


Robert Leistad var blant de bedre av KIL-gutta, og hadde et mål og en målgivende pasning.

Publisert: 2005-10-05 23:43:52
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor