Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sølvgutter
Som ikke synger julen inn.  

KIL/NTG taklet de vanskelige forholdene på kunstgresset på Skjetten utmerket, og utklasset til slutt hjemmelaget med sifrene 7-1. Dermed kan de feire andreplass i interkretsserien. Det er den beste plasseringen noen gang for et KIL-lag.

Kampen ble preget av snøvær. Banen var hvit når gutta kom til stadion, og det var helt klart at det ikke var dagen for finspill.

Det var Skjetten som tok ledelsen. Allerede i det fjerde minuttet lå ballen i nettet bak Kenneth Volden, etter at deres raske spiss fikk løpe igjennom. Gutta våre kom imidlertid fort tilbake, og allerede fire minutter senere bragte Sverre Digerud balanse i regnskapet da han headet en corner fra Robert Leistad knallhardt i mål. Sverre hadde fått tillit som midtspiss i Ragnar Koffeld sitt fravær, og den tilliten tok han godt vare på.

Det var kjemping og atter kjemping som gjaldt. Det å slå lange baller ble en nødvendighet for å skape målsjanser. Litt vel tøft gikk det for seg da en Skjettenspiller gikk inn meget hardt i ei tackling på Tor-Christian Bækken. Heldigvis ble ikke lysluggen skadet. Dommeren var meget voksen i situasjonen og ga motstanderen direkte rødt kort. Da hadde det ikke engang gått halve første omgang.

Utover i omgangen tok KIL/NTG mer og mer over. Det ble skapt mange sjanser, blant annet ble et skudd fra Petter Linstad reddet på streken, og Robert Leistad var to ganger alene med keeper uten å treffe mål.

Så fikk Skjetten en enorm sjanse. Den tidligere nevnte spissen deres kom seg forbi Kenneth Volden, som var langt utenfor 16-meteren, men heldigvis kom spissen litt langt ut på sida, noe som gjorde at Aksel Dobloug kom seg tilbake og fikk blokkert skuddet som hadde retning mot et keeperfritt mål.

Etter dette gikk KIL/NTG rett i angrep, og plutselig var både Robert Leistad og Rune Tungen alene gjennom. Keeper var kom ut, men misset, og dermed gikk de sammen mot åpent mål. Nå satt ballen i nettet, og gutta kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

Pausen ble dramatisk i seg selv. Først bestemte dommeren seg for å blåse av kampen grunnet baneforholdene. Han syntes det var vanskelig å se linjene på grunn av snøværet. Etter argumentering og måking, ombestemte han seg, og valgte å blåse i gang igjen etter en noe utvidet hvile.

En av Skjettenspillerne var tydeligvis ikke så interessert i å spille videre. Rett foran KIL-benken slo han til med en horribel takling mot Robert Leistad. Det var noe av det styggere vi har sett. Dommeren var nok en gang nederst i lomma si og dro igjen opp det røde kortet - nok en gang helt korrekt.

Nå var de redusert til ni mann, og da var i grunnen faren over. Resten av kampen hadde ikke Skjetten en eneste målsjanse, og KIL/NTG kunne bare valse over.

Først roet Sverre Digerud nervene ved å score både 3-1 og 4-1, før Eskil Koffeld headet inn et hjørnespark til 5-1. Så skjedde det ikke noe på ei stund før Kjetil Gerhardsen scoret 6-1 og Herman Odden satte inn et straffespark og fastsatte sluttresultatet til 7-1.

Rett før slutt hadde Axel Dobloug sjansen til å sette inn lagets 100. seriemål for året, men han headet dessverre Petter Linstads frispark rett over et rimelig åpent mål.

Det var det ingen som brydde seg noe om. Med seieren var andreplassen sikret, og vi regner med at sølvmedaljene kommer i posten med det første.

Skjetten – KIL/NTG 1-7 (1-2)
Skjetten kunstgress, 10 tilskuere

Gult kort for KIL: Rune Tungen

1-0 (4)
1-1 Sverre Digerud (8)
1-2 Robert Leistad (45)
1-3 Sverre Digerud (60)
1-4 Sverre Digerud (63)
1-5 Eskil Koffeld (64)
1-6 Kjetil Gerhardsen (83)
1-7 Herman Odden (86)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Axel Dobloug
Eskil Koffeld (K)
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Tor-Christian Bækken
Petter Linstad
Rune Tungen
Kim Daniel Larsen
(Jon-Kristian Krybelsrud i 45 min.)
Sverre Digerud
(Chris Lundhaug i 11 min.)
Robert Leistad
(Stig T. Aarsheim i 34 min.)


Publisert: 2005-10-22 19:22:22
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor