Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Noe å bygge videre på.
Ingen av lagene hadde stort mer enn æren og spille for, men KIL-gutta brydde seg ikke om det, og tok sesongens fjerde borteseier.  


Målscorerne sammen med trenerne. En glad gjeng!
Allerede fra start av var det action i Tønsberg. Før det var gått fire minutter var Patrick Holtet frampå og testet skuddfoten sin. Skuddet var brukbart, men gikk dessverre like over det venstre krysset: KIL fortsatte imidlertid presset , og et par minutter etter ga det resultater. Einar Kalsæg fikk først ballen, så en mann i ryggen inne i Tønsbergs 16-meter. Så ble han dyttet bakfra før han falt: Dommeren pekte på straffemerket til protester fra publikum – litt forståelig – vi har sett dommere som har latt være å blåse for liknende situasjoner.

Straffen tok Kalsæg seg av selv, og selv om keeper gikk riktig veg, endte den i nettet nede i det venstre hjørnet.

Nå var det hjemmelaget som fikk en god periode. Først fikk Andreas Drugge en stor mulighet når han fyrte løs fra 11 meter, men Eriksen reddet flott. På den neste muligheten han fikk, gjorde han imidlertid ingen feil. På en corner fikk han slippe til alt for lett, og da lot han seg ikke be to ganger. Med pannebrasken utliknet han etter 22 minutter. Rett etter ble samme Drugge skadet etter en ny corner, og måtte byttes ut.

For de som holder med KIL var det minuttene rundt halvtimen som var de triveligste i kampen. Først etter et Patrick-frispark. Det var som vanlig presist, og ballen landet midt foran mål. I første omgang fikk ingen kontroll på den, men da kom det en stor og sterk eidskoging. Kai Olav Ryen banket ballen i mål fra kloss hold. Keeper var uten mulighet til å reagere.

Ikke før hadde KIL-tilhengernes spredte jubel lagt seg før de på nytt måtte opp og juble. Håkon Wibe-Lund kom på et av flere gode raid på høyrekanten, og la flott inn. På første stolpe møtte Kim Roger Strand med pannebrasken, og dermed var 3-1 et faktum.
Kaptein Jaakko Nyberg så ettertenksom ut i garderoben etter kampen.
Før pause kan man trygt si at vi var effektive. Tre mål på fire sjanser lar seg absolutt høre. Hjemmelaget var like tamme som det tabellposisjonen kunne tyde på. De spilte til tider brukbart rundt midten, men når de nærmet seg 16-meteren ble det stopp gang på gang.

Etter pause var det Tønsberg som kom best i gang. De produserte to store sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Den største sjansen kom etter et raid på høyrekanten påfulgt av en pasning 45 grader utover. Avslutningen kom på direkten, men scoring ble hindret av en beinparade fra Eriksen i KIL-buret.

Vel 20 minutter før slutt byttet KIL ut Patrick Holtet. Inn kom Kjetil Gerhardsen, som dermed fikk debuten sin i Adeccoligaen. Kjetil er junior i to måneder til, og er ekte Kongsvingergutt som vi forhåpentligvis kommer til å få mye glede av framover.
Det gjorde ikke Frode Birkeland.
Om byttet var grunnen til at KIL nå kom seg til sjanser igjen skal være usagt, men faktum er at vi måtte vente helt til det 80. minutt på KIL sin første store målsjanse i andre omgang. Einar Kalsæg la inn fra venstre og Kim Roger Strand møtte nok en gang på første stolpe, men denne gangen brukte han beina. Dessverre ble det ingen scoring ut av det.

På overtid hadde Lars Erik Fremming et skudd over. Han fikk forøvrig en del pepper av lagkameratene sine i garderoben etter kampen for ikke å ha sentret der.

Dermed var sesongen slutt, og gutta fikk ferie fra fellestreninger i tre uker. Den 21. november er det imidlertid trening igjen. Da begynner oppladningen til neste sesong.
Håkon hadde en god kamp, spesielt framover, og kom til fine innlegg flere ganger.


Kjetil Gerhardsen fikk sin debut i Adeccoligaen.

Publisert: 2005-10-30 19:33:42
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor