Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nye kontraktsforslag
Fredrik Eriksen, Håkon Wibe-Lund og Patrick Holtet er nye spillere med kontraktsforslag.  

De tre spillerne, som alle har god fartstid i klubben, blir gitt tilbud om å fortsette i KIL. Det er klart etter de siste dagenes diskusjoner blant trenere og ledere i KIL. Eriksen, Wibe og Holtet har alle kontrakter som går ut i høst, men får nå vite at de er ønsket videre.

Samtidig er det klart at John Reidar Jensen trolig forlater KIL etter to sesonger på Gjemselund.

Ifølge sportslig leder Svein Ystenes jobbes det godt på KIL-kontoret om dagen med å sette sammen neste års A-lag. De økonomiske rammene fra styret er litt strammere nå i november enn de var for to måneder siden siden klubben vil gå med et lite underskudd i år, men forhåpentligvis vil det bli gode løsninger allikevel.

- Vi jobber fortsatt utfra planer om cirka 17 spillere med høy førstedivisjons-standard, komplettert med 5-6 talenter, sier Ystenes.

KIL ønsker å forsterke laget med en kvalitetsspiller i hvert ledd, forutsatt at de fleste som er tilbudt kontrakt fortsetter i KIL. De to Strindheim-spillerne Mads Kristian Skjærvold og Kjetil Kamark, som var på prøvespill i oktober, er fortsatt aktuelle.

Ystenes forteller at klubben også diskuterer flere andre navn, men ønsker ikke å si hvem dette er på det nåværende tidspunkt.

Når det gjelder den yngre gruppa med KIL-spillere, er forsvarsspilleren Herman Odden og vingen Robert Leistad aktuelle. De to talentene har trent sammen med A-laget i hele høst. Fra før har Kjetil Gerhardsen, Eskil Koffeld og Ragnar Koffeld A-lagskontrakter.

- Neste sesong vil flere av de beste juniorspillerne trene oftere med A-laget, sier Ystenes. - Målet er at det skal bli mer åpen grense slik at spillerne i utviklingsgruppa får flere sjanser til å spille med de beste.Publisert: 2005-11-07 21:59:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor