Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Overgangsnytt
Skogheim ville naturlig nok ikke ut med noen navn, men kunne tirsdag kveld fortelle at det skjer mye om dagen  


Vegard Skogheim og noen til jobber med å sette sammen neste års stall.
Vi er midt inne i en periode av hemmelighetskremmeri og spenning. Markedet flommer over av spillere uten kontrakt, og de fleste klubbene gjør sitt beste for å plukke opp de som har stort potensiale. KIL er intet unntak, og selv om Kalsæg og Nyberg tasset videre i sine respektive karrièrer har man naturligvis ikke gitt opp.

- Det skjer en del ting om dagen, men vi vet jo ikke om vi får de vi vil. Akkurat nå er det et par stykker som har fått et konkret tilbud fra oss, og i tillegg er det en spiller vi skal i samtaler med denne uka, sier Vegard Skogheim, før han legger til at det er mange som ringer KIL om dagen. Videre forteller han at det er god kontakt med mange rundt om kring, og han røper at det er følere ute også i våre naboland.

For å ha kontroll på situasjonen, og ikke havne i samme uløkka som for noen år siden har ledelsen i KIL iverksatt ulike sparetiltak, og ytterligere intensivert arbeidet med å få inn penger. Uansett, penger til spillere er det.

- Ja, det er jo noen som ikke har fått ny kontrakt og to som har gått, og det betyr at de ikke skal ha lønn. Det finnes litt penger, men vi kan ikke hente spillere fra for eksempel Tippeligaen, forteller Skogen.

Vi lurte på om det stresses med å hente spillere eller om man føler at man har god tid?

- Målet vårt er å hente de riktige spillerne uansett om det er november eller januar, men det er klart at jeg gjerne vil ha dem med i stallen så tidlig som mulig. Det er et stort marked og mange å ta av. Vår jobb er å finne enda flere Einar Kalsæger, og gjerne noen som er bedre, kunne hovedtreneren fortelle tirsdag kveld.

Når det gjelder Espen Nystuen så må vi nok smøre oss med tålmodighet en liten stund til før han bestemmer seg.


Publisert: 2005-11-15 22:00:24
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor